Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Özgün çocuklar için unutamayacakları bir albüm yaptı

Özgün çocuklar için unutamayacakları bir albüm yaptı
REKLAM ALANI
23.03.2021
A+
A-

Özgün, çocukları ve ebeveynlerini fazlasıyla heyecanlandıracak ‘’Çocuk Şarkıları’’ albümü ile çok özel bir çalışmaya imza atıyor.

Yaptığı müzik kadar ailesi ve çocuklara olan sempatisiyle de birçok kişi tarafından hayranlıkla takip edilen pop müziğin güçlü temsilcilerinden Özgün, çocukları ve ebeveynlerini fazlasıyla heyecanlandıracak ‘’Çocuk Şarkıları’’ albümü ile çok özel bir çalışmaya imza atıyor.

Pandemi dönemi süresince üzerinde titizlikle çalıştığı Çocuk Şarkıları albümü projesi ile minikler için çok değerli bir eser ortaya koyan Özgün, albümünde yer alan 12 farklı şarkısı ile çocukları hem eğlendirip hem de eğitecek bir uyum içerisinde onları eşsiz bir müzik ile buluşturacak.

Özgün’ün Çocuk Şarkıları albümünün düzenlemelerinde Onur Koç, animasyon kliplerin yönetmenliğinde Burak Sesli yer alıyor. Birbirinden renkli animasyonların çizimlerini Yücel Çavdar’ın yetenekli dokunuşları süslerken animasyon ekibinde ise Cüneyt Tekin, Kenan Süleymanoğlu ve Gürsel Çavdar bulunuyor.

Uzman pedagog ve eğitimciler tarafından onaylanan sözler ile oluşturulan şarkılar için özenle hazırlanan animasyon klipler, Özgün’ün çocuklar için açtığını duyurduğu Ediko TV YouTube kanalında yer alacak.

Belli aralıklarla albümden yepyeni animasyon kliplerin yayınlanacağı kanalda yer alan içerikler çocuklar için özel bir seriye dönüşecek.

Müzikal kalitesi ve ezber bozan tarzı ile bu zamana kadar yapılmış en önemli çocuk şarkıları albümü olma niteliği kazanacak olan Çocuk Şarkıları albümü anne babalardan, eğitimcilere kadar birçok kesim tarafından ilgi ile takip edilecek.

Özgün’ün yepyeni projesi Çocuk Şarkıları albümü 19 Mart itibarıyla EDZ Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini alacak. Serinin ilk animasyon klibi ise Ediko TV YouTube kanalında çocuklarla buluşacak!

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI
ETİKETLER: