Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

CENGİZ GİDER`E YENİ GÖREV

CENGİZ GİDER`E YENİ GÖREV
REKLAM ALANI
16.08.2023
A+
A-

CENGİZ GİDER`E YENİ GÖREV

Türk Milli Kuvvetler Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Şimga tarafından bugün Ankara Genel Merkezinde Türk Milli Kuvvetler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Cengiz Gider `e mazbatası verildi.

 

 

 

 

 

Gaziantep ilimizin yetiştirmiş olduğu genç girişimci iş adamı çok sayıda STK da görev yapmış genç iş insanı Cengiz Gider `e bugün Ankara ilimizde Türk Milli Kuvvetler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Cengiz Gider `e mazbatası verilmesinden dolayı Gaziantepliler olarak sevinçliyiz. Gaziantep ilimizde ilklere imza atan Cengiz Gider Başkanı tebrik ediyor. Başarılar diliyoruz.

Açıklama yok.

Türk Milli Kuvvetler Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Şimga Bugün Genel Merkezimizde Gaziantep Şube Başkanlığı İçin Cengiz Gider ve Yönetim Kurulu Üyelerine mazbatalarını teslim ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Biz Türk Milli Kuvvetler Vakfı olarak yurt içinde ve yurt dışında faaliyetlerimiz devam ediyor. Ülkemizde ve Yurt Dışında çok sayıda Temsilcilerimizin olduğu vakfımızın bugün Gaziantep ilimizi katmamız ile vakfımıza bir güç katmıştır. Gaziantep ilimiz için vakfımız için ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun en yakın zamanda Gaziantep iline gelerek Türk Milli Kuvvetler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Cengiz Gider Başkanlığında Gaziantep Şube Başkanlığımızın açılışını yapacağız dedi.

Açıklama yok.

Türk Milli Kuvvetler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Cengiz Gider ise Türk Milli Kuvvetler Vakfı Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Şimga Başkanımıza bize bu kutsal görevi verdiğinden dolayı teşekkür ederim. En yakın zamanda Türk Milli Kuvvetler Vakfı Gaziantep Şube Başkanlığımızın açılışını yapacağız. Genel Başkanımız sayın Şimga`nın katılımı ile yapacağız. Bugün Genel Merkezimizde Türk Milli Kuvvetler Vakfı Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Şimga tarafından Türk Milli Kuvvetler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Cengiz Gider olarak Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile mazbatalarımızı aldık. Gaziantep ilimiz için Vakfımız için Ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun Dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA -Özel Haber

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

REKLAM ALANI