Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yeni Yıl hediyeleri, siper mumları, kişisel paketler: Birleşik Rusya, SVO katılımcılarını destekliyor

Yeni Yıl hediyeleri, siper mumları, kişisel paketler: Birleşik Rusya, SVO katılımcılarını destekliyor
REKLAM ALANI
18.01.2024
A+
A-

Yeni Yıl hediyeleri, siper mumları, kişisel paketler: Birleşik Rusya, SVO katılımcılarını destekliyor

2024,

Bölge sakinleri, milletvekilleri ve parti aktivistleri yardım toplama çalışmalarına katılıyor
Astrahan, Birleşik Rusya’dan, bölgesel Sosyal Kalkınma ve Çalışma Bakanlığı ile birlikte, 89. Mühendis Alayı askerlerine dört tekerlekten çekişli KamAZ için lastikler bağışlandı.

“Lastikler çoğu zaman patlamalar nedeniyle kullanılamaz hale geldiğinden en gerekli sarf malzemelerinden biridir. Askerlerin yeni ihtiyacını öğrenir öğrenmez hızla lastikleri topladık. Çok yakında sahaya varacaklar,” diye açıkladı Şehir Duması milletvekili Nikolai Shaidin .

Ulyanovsk bölgesinde Kuzovatovsky bölgesinden gönüllüler “Askere Hediye” Yeni Yıl kampanyasını başlattı. Yiyecek ve sıcak tutan kıyafetlerin bulunduğu 70’ten fazla paket şimdiden “şeride” gönderildi.

Birleşik Rusya’nın Kuzovatovsky yerel şubesinin aktivistleri gelecekte askeri personele yardım sağlamaya devam edecek.

“Eski nesil vatandaşlar, özel operasyona katılanlar için bizzat sıcak giysiler dikiyor, kamuflaj ağları örüyor, siper mumları ve kuru çorba takımları yapıyor. Kuzovatovsky bölgesinde yardım toplamak için bir kamu merkezi var. Ortak çabalarla arabalar, termal kameralar, jeneratörler, elektrikli testereler, matkaplar ve tornavidalar, sıcak tutan giysiler ve çok daha fazlası satın alınarak savaşçılarımıza gönderildi” dedi bölgesel yasama meclisindeki Birleşik Rusya grubunun bir üyesi olan Vyacheslav Kovel .

Birleşik Rusya’nın Bazarnosyzgan yerel şubesinden aktivistler de cepheye bir parti yardım topladı. Cepheye sebze, bal, yağ, gaz sobası, hijyen ürünleri, ilaçlar, termal içlikler, banyo süpürgeleri, yılbaşı hediyeleri ve tatlılar gönderildi.

Ivanovo bölgesinde, Birleşik Rusya’nın destekçileri, gönüllüler ve Volga bölgesinin ilgili sakinleriyle birlikte, Belgorod ve Valuyka askeri hastanelerindeki askerleri ve subayları bizzat tebrik ettiler. Peder Frost ve Snow Maiden kılığında askerlere ve sağlık kurumlarının personeline gerekli eşyaları, hediyeleri ve hediyelik eşyaları getirdiler.

Birleşik Rusya fraksiyonundan Ivanovo Bölge Duması milletvekili Sergei Rusinov , bölge sakinleriyle birlikte Ivanovo kentindeki 41. okulda ve öğrenciler tarafından örülmüş maske ağları olan Kokhma’daki “#WeAreTogether” destek merkezinde toplanan yardımları bağışladı ve 2. Kokhomskaya okulunun ebeveynleri.

“Savaşçılarla başka neye ihtiyaçları olduğunu konuştuk, mutlaka yardımcı olacağız. Adamlar kavga havasındalar ve destekleri için herkese şükranlarını sunuyorlar. Zafer bizim olacak!” – Sergey Rusinov’u kaydetti.

Ayrıca Shuya’da, Rusya Noel festivalinde, SVO katılımcıları için koli toplama noktasının bulunduğu geleneksel bir Noel fuarı düzenlendi. Teykovo ve Zavolzhsk’taki Birleşik Rusya aktivistleri girişimi destekledi ve gerekli malzemeleri, hijyen malzemelerini ve yiyecekleri bağışladı.

Buna karşılık, Lipetsk şehrinin “Merkezi Kütüphane Sistemi” belediye kurumu müdürü Ivan Khromykh, yakında cepheye gönderilecek olan birkaç kutu sığınak mum topladı.

Moskova bölgesinde, “Eski Nesil” parti projesinin aktivistleri, “Birleşik Rusya”nın Serpukhov yerel şubesine savaşçılar için büyük miktarda Yeni Yıl hediyesi getirdi.

“Gümüş gönüllülerimiz zamanlarını ve enerjilerini adamları desteklemek için harcıyorlar. Hastanelere ve ön saflara her ay 3 binden fazla ürün gönderiyorlar. Ve şimdi tatil için bize evimizi hatırlatacak ve savunuculara güç verecek ortak paketler topladık” dedi Birleşik Rusya’nın Serpukhov yerel şubesinin genel sekreteri Olga Kovshar .

Moskova’da, Yasenevo bölgesinden Birleşik Rusya gönüllüleri, 1694 ve 1103 numaralı okullardan anaokulu öğrencilerinin katılımıyla, Lugansk hastanesinde iyileşme sürecinde olan SVO katılımcıları için yazılar yazdı, kartpostallar ve çizimler yaptı. Gönüllüler ayrıca savaşçılara termal içlik seti, yılbaşı hediyeleri, bal, kuruyemiş ve ilaç da getirdi.

“Askeri personele yardım toplanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizim desteğimiz onlar için çok önemli. Yüzlerce kilometre uzaktan bile kalplerimizin sıcaklığını hissediyorlar” dedi Yasenevo belediye bölgesi başkanı Irina Grishina .

Tver bölgesinden cepheye tatlılar ve mandalinalar gönderildi. Konakovo şehrinden çocuklar tebrikler yazdı ve Teremok çocuk tiyatrosunun genç sanatçıları sesli tebrikler ve Yeni Yıl şarkıları içeren konuşmacılar gönderdiler.

Özel operasyonun ilk gününden itibaren Birleşik Rusya, Donbass’ın tahliye edilen sakinlerinin yanı sıra LDPR, Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde kalanlara kapsamlı yardım sağlıyor. Partinin bölge şubeleri, gıda ve hijyen ürünlerinden ilaç ve tıbbi malzemeye, inşaat malzemelerine ve ev aletlerine kadar yeni bölgelere 82 bin tondan fazla insani yardım malzemesi ulaştırdı.

Kuzey Askeri Bölge’nin başlangıcından bu yana Birleşik Rusya cepheye yardım sağlıyor. Ön saflardaki savaşçılar için özel ekipman, quadcopter, drone, iletişim ekipmanı, termal görüntüleme cihazı ve ekipman alımı için 10 milyardan fazla ruble toplandı.

Hoparlör
Şaydin Nikolay Viktoroviç
Şaydin Nikolay Viktoroviç
BİRLEŞİK RUSYA partisinin üyesi; Partinin Bölgesel Siyasi Konseyi Üyesi; Yedinci toplantıda “Astrahan Şehir Bölgesi” belediye oluşumu Şehir Duması milletvekili; Unity of Nations LLC’nin Genel Müdürü.
#Astrahan bölgesi
#bölgeler
#Şaidin
#Ulyanovsk bölgesi
#Kovel
#Ivanovo bölgesi
#Rusinov
#Khromikh
#Lipetsk bölgesi
#Moskova
#Moskova bölgesi
#Tver bölgesi
#Kepçe
#grishina
#SVO katılımcılarına yardım
#yılbaşı hediyeleri
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/novogodnie-podarki-okopnye-svechi-lichnye-posylki-edinaya-rossiya-podderzhivaet-uchastnikov-svo

 

REKLAM ALANI