Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
09.04.2022
A+
A-

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON ) Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

TARIMKON Genel Başkanı Hakan Yüksel, yayınladığı kutlama mesajında; Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatının 177. yılı kutlu olsun.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmek için yetkisini kanunlardan alarak görev yapan bu güzide teşkilatımız güvenlik ve özgürlük dengesini sağlama konusunda ciddi bir vazife ifa etmektedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” dediği gibi Polis Teşkilatımız ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sonsuza dek sahip çıkacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında bulunan tüm polislerimize ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI