Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TAHTALI RUN TO SKY YARIŞLARINA DOĞRU

TAHTALI RUN TO SKY YARIŞLARINA DOĞRU
REKLAM ALANI
24.05.2021
A+
A-

Türkiye’nin en zorlu koşu organizasyonu ve ilk gökyüzü koşusu olma özelliği taşıyan “Tahtalı Run To Sky” öncesi değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Göynük Mahallesindeki Ulusoy Otel’de yapılan değerlendirme toplantısına, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya ve organizasyon koordinatörü Polat Dede katıldı.

Kemer Belediyesinin destekleriyle 5-6 Haziran tarihlerinde pandemi tedbirleri alınarak yapılacak olan organizasyona 12 ülkeden yaklaşık 450 sporcunun katılması bekleniyor.
Ultra Sky, Berg Sky Race, Tahtalı Run To Sky ve Chimera Run etaplarının yapılacağı organizasyon, Kemer’den start alacak ve Kemer’de bitecek.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer’de bu tür organizasyonların yapılmasının Kemer’in tanıtımı için önem arz ettiğini söyledi.
Yarışların oldukça zorlayıcı etaplarda gerçekleşeceğini ifade eden Başkan Topaloğlu, “Pandemi tedbirleri kapsamında ilçemizde bu tür organizasyonların yapılmasından mutlu oluyoruz. Belediye olarak biz de her türlü desteği veriyoruz. Zorlu etaplarda mücadele edecek tüm sporculara başarılar diliyorum.” dedi.
Organizasyon Koordinatörü Polat Dede ise ilk kez 2015’te düzenledikleri ve 46 kişinin katılımıyla hayata geçen Türkiye’nin ilk Skyrunning (Gökyüzü koşusu) yarışı olma özelliği taşıyan Tahtalı Run To Sky’ın her sene daha fazla büyüdüğünü kaydetti.
Bu sene yarışların pandemi tedbirleri içerisinde yapılacağını dile getiren Dede, desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür etti.

Kaynak:https://www.kemer.bel.tr/tr/haberler/tahtali-run-to-sky-yarislarina-dogru.html#

REKLAM ALANI