Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

SPOR YÖNETİCİSİ BEKİR AYAZ CUDİNİN MELEKLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ…

SPOR YÖNETİCİSİ BEKİR AYAZ CUDİNİN MELEKLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ…
REKLAM ALANI
24.12.2022
A+
A-

SPOR YÖNETİCİSİ BEKİR AYAZ CUDİNİN MELEKLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ…

Toplumsal fırsat eşitliğinin yanında kadının ekonomik ve sosyal hayattaki konumunun güçlendirilmesi için öncü çalışmalar kapsamında, spor yöneticisi Bekir AYAZ, Türkiye Kadınlar 1.Liginde mücadele eden Şırnak Nuh Spor Kulübüne nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye Kadınlar 1.Liginde mücadele eden Şırnak Nuh Spor Kulübü sporcuları ile bir araya gelen Bekir AYAZ : “Kadın futbolunun geleceğini şekillendirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Siz “Cudinin Melekleri” değişimin bir parçası oldunuz ve olmaya devam ediyorsunuz. ” Bölgede Kız çocuklarına ve kadın futboluna birçok fırsat verilmesine yardımcı oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

Spor yönetici AYAZ, sporculara hitaben konuşmasında yaptığımız şey sizlere bir hayal kurma, bir kariyer yapma, onu geliştirme fırsatı vermek için çabalıyoruz. Güzel şeyleri hayal edin, tüm benliğinizle inanın ve birlikte harekete geçin. Başarısızlıkları kramponlarınızın altına alın ve birlikte ezin. İşte o zaman hayal dediğiniz şey gerçek olur.

Şırnak Nuh Spor Kulübü başkanı Emin AKYÜREK ise yurt içi ve yurt dışı Türk spor camiasına ilham veren ve desteklerini bizden esirgemeyen değerli spor yöneticisi Bekir AYAZ ve ekibine teşekkür ediyorum. Takımımızın gelişimine fayda sağlayacak projelerde birlikte yer alacağız ve yarınlara hazırlanırken bölgenin gençlerine destek olmak, sporu tüm kesimlere yaya bilmek ve geliştirmek adına var gücümüzle birlikte çalışacaklarını belirtti.

Abdullah YİĞİT ( ŞIRNAK )

Açıklama yok.

REKLAM ALANI