Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sinema sektöründe konuşulan transfer

Sinema sektöründe konuşulan transfer
REKLAM ALANI

HANN Yapım, pandemi nedeniyle kötüye giden sektöre can vermek için yılın transferini yaptı. Sektörde 21 yıllık tecrübesiyle bilinen Onur Aşa’yı genel müdürlük koltuğuna oturtan HANN Yapım, yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Annem, Babamın Ceketi, Aslı Gibidir, Bize Müsaade, Hababam Sınıfı Yeniden ve Hababam Sınıfı Yaz Oyunları gibi birçok başarılı projeye imza atan ve Türk Sinema sektörünün başarılı yapımcılarından olan HANN Yapım, şimdi de yaptığı transferle konuşuluyor. Filmleriyle yurt içinde ve yurtdışında adından söz ettiren HANN Yapım, 21 yıllık sektör tecrübesine sahip Onur Aşa’yı ekibine dahil etti.

Hem sinema gösterim hem programlama tarafında stratejik pozisyonlarda görev yapan Onur Aşa, Son 5 yıldır CGV Mars Cinema Group Film Programlama Müdürü olarak görev yapıyordu.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de sekteye uğrayan sinema sektörüne can vermek için yeni ekibiyle önemli yapımlara imza atacak olan HANN Yapım, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor.

SERKAN CANDAŞ-İSTANBUL

REKLAM ALANI