Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sharpie kalemlerle boyanan eşyalar, rahatlıkla yıkanabiliyor; uzun yıllar canlılığını koruyor

Sharpie kalemlerle boyanan eşyalar, rahatlıkla yıkanabiliyor; uzun yıllar canlılığını koruyor
REKLAM ALANI
29.04.2021
A+
A-

Sharpie kalemlerle boyanan eşyalar, rahatlıkla yıkanabiliyor; uzun yıllar canlılığını koruyor

Duygularınla tasarla, Sharpie ile renklendir

Hayallerinizin sınırlarını anneniz için zorlamaya ne dersiniz?.. Sharpie Fine kalemlerle anneniz için bardaktan tişörte, ayakkabıdan çantaya, buzdolabından duvarlara, ahşaptan kumaşa her yüzeye kalıcı çizimler yapıp, onun için en özel anneler günü hediyesini tasarlayabilirsiniz. Solmaya ve suya dayanıklı olan Sharpie kalemlerle boyanan eşyalar, rahatlıkla yıkanabiliyor; uzun yıllar canlılığını koruyor.

Hayatımızın en kıymetlileri olan annelerimiz, bizi büyük bir özveri ve sabırla yetiştirir. Siz de Anneler Günü’nde annenize, büyük bir özveri, emek ve sabırla tasarlayacağınız bir hediye vermeye ne derseniz? Sharpie’nin özel kalemleriyle içinizdeki yeteneği ve sevgiyi anneniz için ortaya koyabilirsiniz. Bu özel kalemlerle; bardaktan tişörte, ayakkabıdan çantaya, buzdolabından duvarlara, ahşaptan kumaşa her yüzeye kalıcı çizimler yapıp, anneniz için özel hediyeler tasarlayabilirsiniz.

Hayallerinizin sınırlarını zorlayın

Anneler Günü’nde hayallerinin sınırlarını annesi için zorlamak isteyenler, Sharpie’nin rengarenk dünyasından destek alıyor. Farklı yüzeylere çizim yapılmasına olanak veren Sharpie’ler tasarıma güç katıyor. Bu özel kalemler; kağıt, karton, taş, plastik, seramik gibi birçok farklı zeminde kullanılabiliyor. İçindeki sanatçıyı özgürce dışarı vurmak isteyenler, bu defa eserlerini annelerine hediye edebilirler.

Rahat kuruyor, solmuyor

Hızlı kuruyan mürekkebi sayesinde pratik kullanım olanağı sağlayan Sharpie kalemlerle boyanan eşyalar da rahatlıkla yıkanabiliyor. Solmaya ve suya dayanıklı olan Sharpie’ler, açılıp kapanır kapakları sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. Sağlığa zararlı kimyasallar içermeyen Sharpie kalemler zengin renk seçeneğine sahip. 0.9 mm uç kalınlığına sahip bu kalemlerle rengarenk, capcanlı ve kalıcı resimler yapabilir, annelerinizin hayatına tasarımınızla renk katabilirsiniz. Eğer annenizin kendi yeteneklerini keşfetmesini istiyorsanız, onu Sharpie kalemlerinin renkli dünyasıyla tanıştırabilir; ona Sharpie Fine Permanent Markör kalemlerin 20’li ve 26’lı kutularından hediye edebilirsiniz. Sharpie Fine Permanent Markör kalemlerin tanesi 8.5 TL’den satışa sunuluyor.

Editöre not: ABD’li Newell Brands, Türkiye’de 2008 yılından beri faaliyet gösteriyor. Newell Brands Türkiye, kırtasiye ve ofis ürünleri markaları rOtring, Parker, Waterman, Papermate, Sharpie, Reynolds, Dymo ve Elmer’s’in ülkemizdeki satış, pazarlama ve dağıtım faaliyetlerini yürütüyor. Şirket, ürünlerini kırtasiye ve ofis ürünleri alanında faaliyet gösteren 2 binin üzerinde perakende noktasında tüketiciye ulaştırıyor.

Sinem Uyanık-İSTANBUL

 

REKLAM ALANI