Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ŞANLIURFA’DA YÜZBİNLER TEK YÜREK OLDU “14 MAYIS’DA TARİH YAZACAĞIZ”

ŞANLIURFA’DA YÜZBİNLER TEK YÜREK OLDU “14 MAYIS’DA TARİH YAZACAĞIZ”
REKLAM ALANI
17.04.2023
A+
A-

ŞANLIURFA’DA YÜZBİNLER TEK YÜREK OLDU “14 MAYIS’DA TARİH YAZACAĞIZ”
ŞANLIURFALILAR, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I BAĞRINA BASTI.
ŞANLIURFALILARIN KARARI KESİN, AK PARTİ TARİH YAZACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’da afet konutu temel atma ve anahtar teslim törenlerini için Şanlıurfa’ya geldi. Yüzbinlerce Şanlıurfalı Cumhurun reisini büyük bir çoşku ile karşıladı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerin büyük bir teveccüh topladığı Törende, Vatandaşlar tek yürek olarak 14 Mayıs’ta tarih yazacağının sözünü verdi.

Büyük bir coşku ve heyecanla karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 Mart Çanakkale Caddesi’nde düzenlenen 897 afet konutu temel atma töreni ve 659 konut ile 61 dükkanın anahtar teslim töreninde, ülkenin en genç nüfusuna, en verimli topraklarına, en büyük üretim potansiyeline sahip şehri Şanlıurfa’yı, Türkiye Yüzyılı’nın lokomotif şehirlerinin başında gördüklerini söyledi.

“Bize, 14 Mayıs’ta sandıkta vereceğiniz güçle Şanlıurfa’yı birlikte yücelteceğiz.” ifadesini kullanan Erdoğan, kalabalığa “Bunun için 14 Mayıs’ta ‘durmak yok, yola devam’ diyor muyuz? Bunun için 14 Mayıs’ta ‘doğru adımlarla yola devam’ diyor muyuz? Bunun için 14 Mayıs’ta ‘Türkiye Yüzyılı için yarın değil, hemen şimdi diyor muyuz?” diye sordu.

Erdoğan, kalabalıktan “evet” cevabının gelmesinin ardından, “Allah’ınıza kurban. Şanlıurfa, şimdiden kararını vermiş. Zaten meydan da bunu söylüyor. Eskiler ne derdi; ‘Boş teneke çok ses çıkarır.’ Ülkemizde de hiçbir eserleri, hiçbir hizmetleri, hiçbir hayırlı işleri olmadığı halde en yüksek perdeden bağıran bir kesim var. Üstelik bir kısmı yalan bir kısmı yanlış bir kısmı da düpedüz iftira olan söylemlerini, hakikatler her seferinde yüzlerine vurulduğu halde tekrarlamaktan vazgeçmiyorlar. Biz bunların karşısına lafla değil, eser ve hizmetlerimizle çıkıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı ve AK Parti Milletvekili adayı Bekir Bozdağ ise, “Yedi düvel bir olmuş, Amerika’sı, AB’si, terör örgütleri, ne kadar bildiğiniz, bilmediğiniz varsa bir araya gelmişler, ‘Recep Tayyip Erdoğan’ı, cumhurbaşkanını indireceğiz’ diye orada, burada dolanıyorlar. Gücünüz buna yetmeyecektir. 15 seçim yetmedi, 16’sında da yetmeyecektir”

Bozdağ , “Enkaz Altında Kalan Umutları Dirilteceğiz”

“Türkiye’de bir iktidar sorunu yoktur. Türkiye’de dirayetli, kudretli bir iktidar vardır. Türkiye’de muhalefet sorunu vardır. Bu sorunu ortadan kaldırmak için 14 Mayıs büyük bir fırsattır”
Enkaz altında kalan umutların yeniden diriltileceğini ifade eden Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daha önceki depremlerde verdiği bütün sözleri yerine getirdiğini belirtti.
Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği sözleri tutan bir lider olduğunu vurgulayarak, “Şimdi Sayın Kılıçdaroğlu ‘Söz, söz’ diye konuşuyor. Buradan soruyorum, hangi sözünü tuttun? ‘İstanbul’da işçiler çıkarılmayacak’ dedin, ‘Namus sözü, yakamdan tutun’ dedin, kaç bin kişinin ekmeğini elinden aldın. Ağzını açıp bir laf ettin mi? Söz tutmak her adamın işi değil, er kişinin işi, Recep Tayyip Erdoğan’ın işidir.” şeklinde konuştu.

Bozdağ, “Şanlıurfa İçin Alın Ve Akıl Teriyle Gece Gündüz Demeden Çalışacağız”

Şanlıurfa için alın ve akıl teriyle gece gündüz demeden çalışacağını dile getiren Bozdağ, kente yeni eserler kazandırılacağını aktardı. Bozdağ, şöyle devam etti:”Yedi düvel bir olmuş, Amerika’sı, AB’si, terör örgütleri, ne kadar bildiğiniz, bilmediğiniz varsa bir araya gelmişler, ‘Recep Tayyip Erdoğan’ı, cumhurbaşkanını indireceğiz’ diye orada, burada dolanıyorlar. Gücünüz buna yetmeyecektir. 15 seçim yetmedi, 16’sında da yetmeyecektir. Cumhurbaşkanımız yine kazanacak, yine başkan olacaktır. Cumhurbaşkanımızın dayısı güçlü, o yüzden yenemezler. ‘Dayısı kim?’ derseniz, dayısı Şanlıurfalılardır, aziz Türk milletidir. Dayısı Şanlıurfalılar, aziz Türk milleti olan, bu aziz milletin dua ve desteğine sırtını dayayan birini yenecek güç Allah’ın izniyle yoktur. Emin olun, 14 Mayıs’ın akşamında Türk siyasetinde de dünya siyasetinde de büyük değişimler olacaktır. Amerika’sı, AB’si, İsrail’i kara kara düşünecek, görmek istediği rüyaların kabusa döndüğünü bir kez daha görecek. Dağdakiler, indekiler bir kez daha üzülecek ama Şanlıurfalılar, aziz milletimiz yeniden şahlanacak.
14 Mayıs akşamı Türkiye’nin siyasetinde de büyük değişim olacak. Değişim şart ama başaran, kazanan, taş üstüne taş koyanı, ülkeyi bir noktadan alıp 79 yıllık Cumhuriyet döneminde yapılanlardan daha fazlasını yapanı değil, kazanamayanı, kaybedeni, taş üstüne taş koymayanı değiştirmek lazım. ‘Değişim’ diyoruz, kimi kiminle değiştireceğiz? 15 seçim kaybedeni 15 seçim kazananla değişmenin Türkiye’nin hayrına olan neresi var? Taş üstüne taş koymayıp palavra üstüne palavra atanların kendilerine hayrı yok bu ülkeye, ne hayrı olsun.”

Resim

Seçimlerin ardından Türkiye’deki değişimin iktidar alternatifi üretemeyen beceriksiz muhalefetin siyaset anlayışının tasfiyesi yönünde olacağını aktaran Bozdağ, Türkiye’nin önünü muhalefetin kapattığını kaydetti.

Bozdağ, “Türkiye’de bir iktidar sorunu yoktur. Türkiye’de dirayetli, kudretli bir iktidar vardır. Türkiye’de muhalefet sorunu vardır. Bu sorunu ortadan kaldırmak için 14 Mayıs büyük bir fırsattır.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde yerli ve milli otomobil Togg’un yapıldığını, Ayasofya’nın yeniden ibadete açıldığını anlatan Bozdağ, istikrar korunduğunda, güçlü iktidar kurulduğunda Türkiye’nin yoluna daha güçlü devam edeceğini sözlerine ekledi.

Ayrıca törene; Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI
HABER MERKEZİ
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

BÜLTEN NO : 15
TARİH : 16.04.2023
HABER BAŞLIĞI :
ŞANLIURFA’DA YÜZBİNLER TEK YÜREK OLDU “14 MAYIS’DA TARİH YAZACAĞIZ”
ŞANLIURFALILAR, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I BAĞRINA BASTI.
ŞANLIURFALILARIN KARARI KESİN, AK PARTİ TARİH YAZACAK

REKLAM ALANI