Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ŞANLIURFA TİCARET BORSASI BAŞKANI MEHMET KAYA `NIN YENİ YILA DAİR BASIN AÇIKLAMASI

ŞANLIURFA TİCARET BORSASI BAŞKANI MEHMET KAYA `NIN YENİ YILA DAİR BASIN AÇIKLAMASI
REKLAM ALANI
30.12.2022
A+
A-

ŞANLIURFA TİCARET BORSASI BAŞKANI MEHMET KAYA `NIN YENİ YILA DAİR BASIN AÇIKLAMASI

GAPLİDAŞ-PAMLİDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı TOBB UND Yönetim Kurulu Üyesi TOBB Ticaret Borsaları Konsey Üyesi Tekno Kent Ulusal Pamuk Konseyi Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, yeni yıla dair basın açıklaması yayınlandı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Geçtiğimiz yıl, finansal anlamda küresel ölçekte daralmalar yaşandı. Dünya çapında pandemi sonrası başlayan ve yaşanan savaşlarla daha da belirginleşen krizden pek çok ülke etkilendi. Bunlara bağlı olarak üretim planları ve lojistikte yaşanan sorunlar tedarik zincirinde kırılmalar yaşandı. Dolayısıyla dünya çapında ekonomik sorunlar meydana geldi. Bizim açımızdan da insanımız için maddi anlamda zor bir yıl oldu. Devletimiz finansal olarak piyasayı rahatlatma çabaları gösterdi. Bu kriz zamanının en az hasarla aşılabilmesi için uluslararası arenada yapıcı politikalar uygulayarak uyuşmazlık yaşayan ülkeler arasındaki ihtilafların çözümü noktasında önemli roller üstlendi. Vatandaşımız da bu çabalara olabildiğince destek oldu. Şüphesiz ki yeni yıl pek çok olumlu gelişmeyi beraberinde getirecek, Türkiye ekonomisi bugüne kadarki uğraşların karşılığını alacaktır.

Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken yeni yılın en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz. Şanlıurfa Ticaret Borsası olarak Şanlıurfa ilimize kazandırdığımız lisanslı depolarımız PAMLİDAŞ ve GAPLİDAŞ, yetkili sınıflandırıcı laboratuvarımız ve analiz laboratuvarlarımız hizmetlerine devam etmektedir.

2023 yılında, sahip olduğumuz bütün imkânları kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, üretici ve tüccarlarımızın desteklenmesi en önemli hedefimiz olacaktır. Bu konuda, tüm kamu kurum-kuruluşları ile organize biçimde çalışıyoruz. Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır.

Bu vesile ile, 2023 yılının Şanlıurfa İlimize, Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

 

REKLAM ALANI