Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Primorsky Bölgesi’nde Birleşik Rusya’nın desteğiyle yeni bir kırsal kulüp inşa edildi

Primorsky Bölgesi’nde Birleşik Rusya’nın desteğiyle yeni bir kırsal kulüp inşa edildi
REKLAM ALANI
05.01.2024
A+
A-

Primorsky Bölgesi’nde Birleşik Rusya’nın desteğiyle yeni bir kırsal kulüp inşa edildi

“Küçük Anavatan Kültürü” parti projesine ve “Kültür” ulusal projesine göre inşa edilmiştir.
Yılbaşı Gecesi, Pogranichny Belediye Bölgesi’ndeki Sergeevka köyünde yeni bir rekreasyon merkezi kapılarını açtı. İnşaatı iki yıl sürdü.

Bina, konserler ve diğer kültürel etkinliklerin düzenlenmesi için yeni alanlar sağlıyor. Kulüp, kulüplere ev sahipliği yapacak ve bir spor salonu açacak.

“Sergeevka bunu çok uzun zamandır bekliyordu. Kulübün eğlenceli, sıcak ve rahat olacağından eminim” dedi bölgesel yasama meclisi başkan yardımcısı Sergei Kuzmenko .

Knevichi köyünde bir kültürel gelişim merkezinin inşaatı 2022’den beri devam ediyor ve 2024 yılında tamamlanması bekleniyor. Üç katlı binasında dans dersleri, soyunma odaları ve duşların bulunduğu bir spor salonu, evrensel bir sergi alanı, kulüp ve stüdyo dersleri için odalar ve 70 ve 48 koltuk kapasiteli iki oditoryum yer alacak. Hareket kabiliyeti kısıtlı kişilerin rahatlığı için bir asansör kurulacaktır. Yeni kurum gerekli tüm ekipman ve multimedya teknolojisiyle donatılacak. Burada çeşitli sergiler, konserler, performanslar, yurtsever ve kültürel etkinlikler düzenlenecek, çeşitli kulüp ve stüdyolar çalışacak.

Toplamda partinin popüler programına göre bölgede 100’ün üzerinde sosyal tesisin çalışmaları 2023 yılında tamamlandı.

Hoparlör
Kuzmenko Sergey Alekseeviç
Kuzmenko Sergey Alekseeviç
Primorsky Krai Yasama Meclisi Üyesi
#Primorsky Krayı
#yapı
#çiftlik evi kültürü
#partiprojeleri
#Küçük Anavatan Kültürü
“#insanlarınprogramıER”
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-primorskom-krae-pri-podderzhke-edinoj-rossii-postroili-novyj-selskij-klub

REKLAM ALANI