Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ÖZGÜVEN GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER DAĞLI ‘DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

ÖZGÜVEN GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER DAĞLI ‘DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI
REKLAM ALANI
05.09.2021
A+
A-

Özgüven Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dağlı, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

“Okullar; Hayata hazırlanış değil, hayatın ta kendisidir. Öğrencilerimizin sevinçle, coşkuyla, hasretle beklediği okul arkadaşlarıyla, öğretmenleriyle buluştuğu, okulların açıldığı ilk hafta okullarımızda ilköğretim haftası olarak kutlanmaktadır.” Diyen Dağlı mesajında şunları söyledi;

“2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı ise 06 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz, okulun ilk gününü heyecan içinde bekliyorlar. Binlerce yavrumuz okula yeni başlamanın heyecanını yaşarken binlerce öğrencimiz de okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın heyecanını yaşıyorlar.

Türkiye Cumhuriyetinin eğitim ve öğretiminin temeli kültürdür. Türk Milli Eğitim Sistemi; Tüm öğrencilerimizi, Türk Milletinin manevi ve kültürel değerlerini yaşayan, koruyan, geliştiren bireyler olarak yetiştirilmesi; sağlıklı, gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere sahip iyi bir vatandaş, huzur ve barış içinde, hoşgörü ve adalet anlayışı ile bir arada yaşama kültürünü destekleyici ortamda yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Okul sadece bireyin hayat standartlarını yükseltecek ve iyi bir meslek sahibi yapacak bilgi ve becerileri vermekle kalmaz aynı zamanda toplumların yapılarını, insan ilişkilerini nasıl alacağını bireysel ve toplumsal sorumluluklarını neler olacağının, hizmet ettiği toplumun maddi ve manevi değerlerini öğrencilere aktararak insanda davranış şekli haline gelmesini sağlar.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm öğrencilerimizin yeni bilgiler alarak, yeni dostluklar kurup, güzel günler yaşaması ve aydınlık fikirlere kavuşması dileklerimle, kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakârlıkla ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin ve tüm öğrenci velilerimizin, 2021- 2022 eğitim – öğretim yılı ile ilköğretim haftasını en içten duygularımla kutlar, eğitim hayatlarında başarılar dilerim.

2021-2022 Yeni Eğitim ve Öğretim Dönemi Milletimize Hayırlı Olsun.” Dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI