Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Olga Zanko: “Birleşik Rusya” halk programının STK’lara destekle ilgili hükümleri 2024 bütçesinde yer alıyor

Olga Zanko: “Birleşik Rusya” halk programının STK’lara destekle ilgili hükümleri 2024 bütçesinde yer alıyor
REKLAM ALANI
15.10.2023
A+
A-

Olga Zanko: “Birleşik Rusya” halk programının STK’lara destekle ilgili hükümleri 2024 bütçesinde yer alıyor

2023

Bunun için 337,6 milyar rubleden fazla tahsis edilecek
Yetimhanelere, bakım evlerine, hastanelere ve bakımevlerine yönelik bir sosyal yardım sisteminin geliştirilmesi, kulüpler ve kültür merkezleri ağının oluşturulması ve sosyal odaklı NPO’lara yönelik altyapı, mali ve yasal desteğin genişletilmesi için fon sağlanmaktadır.

Bütçenin ikinci okunmasıyla birlikte Birleşik Rusya, bütçeden doğrudan sübvansiyon alacak belirli NPO’ları belirlemek için değişiklikler yapmayı planlıyor.

“Vatanseverlik eğitimi veren, manevi ve ahlaki değerleri koruyan, engellilere, çocuklara, yaşlılara yardım sağlayan gazi kuruluşlarının, sivil toplum kuruluşlarının desteklenmesi bizim için önemli. Rosstat’a göre, sosyal odaklı NPO’larda 540 binden fazla tam zamanlı çalışan çalışıyor ve 4 milyon gönüllü ücretsiz yardım ediyor. Böyle duyarlı insanlardan oluşan bir ekip sayesinde hayatımızın çeşitli alanlarında yardım sağlanıyor: SVO katılımcılarını ve ailelerini desteklemekten ülkemiz kültürünü korumaya kadar,” dedi “Sivil Dayanışma ve Gençlik Politikası koordinatörü Olga” ” partinin halk programının yönü, Devlet Duma Sivil Toplumun Geliştirilmesi Komitesi başkan yardımcısı Zanco.

Partinin Devlet Duması seçimlerini kazandığı Birleşik Rusya’nın halk programının 294 hüküm içerdiğini hatırlayalım. Bunların uygulanması 2021’den 2025’e kadar planlanıyor. Belgenin oluşturulmasına ülke genelinde 2,5 milyondan fazla Rus katıldı.

13 Haziran 2023’te Birleşik Rusya, halkın programında 70’ten fazla değişiklik yaptı. Belgenin tüm bölümlerini tamamlıyorlar ve iki yeni bölümün ortaya çıkmasını sağlıyorlar: “Yeni bölgelerin geliştirilmesi” ve “Turizmin geliştirilmesi”.

Hoparlör
Zanko Olga Nikolaevna
Zanko Olga Nikolaevna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duma Komitesi’nin sivil toplumun gelişimi, kamu ve dini derneklerin sorunları konusunda Başkan Vekili, Tüm Rusya halk hareketi “ZAFER GÖNÜLLÜLERİ” Merkez Karargahı Başkanı, Rusya Federasyonu Başkanı “Birleşik Rusya” Destekçileri Merkez Konseyi
#Zanko
#NPO
#halkın programı
#Devlet Duması
#faturalar
#bütçe 2023-2025
sosyal faturalar
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/olga-zanko-polozheniya-narodnoj-programmy-edinoj-rossii-o-podderzhke-nko-obespecheny-v-byudzhete-na-2024-god

 

REKLAM ALANI