Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mutfaktan sahneye İlayda’nın ‘Şeytan’ı yayında

Mutfaktan sahneye  İlayda’nın ‘Şeytan’ı yayında
REKLAM ALANI
15.09.2021
A+
A-

Mutfaktan sahneye

İlayda’nın ‘Şeytan’ı yayında

Mutfaktan sahneye dönüşen hayat hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken genç sanatçı İlayda Ayan, ilk teklisi “Şeytan”ı müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor.
Söz, müzik ve arenjesi Murat Yaprak’a ait olan şarkının klip yönetmenliğini Ferit Çetinkaya üstlendi.
Sektöre yeni teklisi “Şeytan” ile giriş yapan genç sanatçı yetenekleri ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Müzik sektörü dışında profesyonel olarak jimnastik ve bale yapan İlayda Ayan aynı zamanda 12 yıldır mutfakta olup, 6 yıldır gastronomi eğitimlerine devam ederek bu dalda ödüller almıştır. Genç sanatçı gastronomi eğitimine de halen devam ediyor.
İlayda Ayan’nın yeni projesi ”Şeytan” tüm müzik platformlarında ve klibi NetD kanalında yayında.

MUSTAFA DENİZ -İSTANBUL

REKLAM ALANI