Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mustafa Sungur Ülger `den Kurban Bayramı Mesajı

Mustafa Sungur Ülger `den Kurban Bayramı Mesajı
REKLAM ALANI
07.07.2022
A+
A-

Mustafa Sungur Ülger `den Kurban Bayramı Mesajı

Genç Girişimci İş Adamı Mustafa Sungur Ülger, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Genç Girişimci İş Adamı Mustafa Sungur Ülger, Mesajında şu ifadelere yer verdi;

Aziz milletimiz başta olmak üzere tüm İslam Âleminde yardımlaşma ve dayanışma ruhunun en güzel örneklerinin sergilendiği Kurban Bayramı’na bir kez daha erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kurban, Yüce Rabbimizin bizlere vermiş olduğu nimetlere şükrün, kulluğun, paylaşmanın, yardımlaşmanın, cömertliğin ifadesidir. Kurban Bayramı, bizlere millî ve manevi değerlerimize sahip çıkarak hoşgörü ve sevgiyi hayatımıza hâkim kılmanın önemini hatırlatır. Bizi biz yapan bu insani hasletlerimizin öne çıktığı Kurban Bayramı’nda, “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” anlayışıyla hareket ederek ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız. Bunun mana ve önemi çok iyi kavramış olan milletimiz, köklü kültürü ve manevi değerlerine bağlılığıyla bugüne kadar olduğu gibi el ele, huzur, güven ve birlik beraberlik içinde daha nice bayramlara ulaşacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Aziz şehitlerimizin ailelerinin, gazilerimizin, saygıdeğer hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; sağlık ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI