Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN 19 MAYIS MESAJI

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN 19 MAYIS MESAJI
REKLAM ALANI
18.05.2022
A+
A-

Ak Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı ve Bayir Bucak Türklerini Koruma Tanıtma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesajı yayınladı.

Ak Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Fettah Çiftçi, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Tarih boyunca devletlerin kaderini tayin eden önemli dönüm noktaları vardır. İşte 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan başlatılan bağımsızlık mücadelesi, bizim tarihimizin önemli dönüm noktalarından biridir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yakılan kurtuluş ateşi ile bir milletin var olma mücadelesi başlatılmış ve bağımsızlığa giden yolda adeta Türk milletinin kaderi çizilmiştir. Bu günün Atatürk tarafından gençliğe armağan edilmesi büyük anlam taşımaktadır. Mustafa Kemal Atatürk geleceğimizin teminatı olan gençlerimize olan inancını ve güvenini her fırsatta dile getirmiş ve “Gençler !…Cesaretimizi güçlendirip devam ettiren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile, insanlık meziyetinin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli sembolü olacaksınız. ” diyerek bu güveni açıkça ifade etmiştir.

Ülkemizin yükselmesinde ve muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefinde kilit rol oynayacak gençlerimize inancımızla bağımsızlık mücadelemizin 103. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor ve tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutluyor sevgilerimi sunuyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI