Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET DANAOĞLU `NDAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

MEHMET DANAOĞLU `NDAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
17.09.2022
A+
A-

Danaoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Nizip İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Danaoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Nizip İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Danaoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e “Mareşal” rütbesi ile ‘’Gazi’’ unvanının verildiği 19 Eylül 1921 tarihinin 100. yıl dönümünde, bayrağımız, vatanımız ve istiklalimiz için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen Kahraman Gazilerimizi bir kez daha saygı ve şükranla anıyorum.

Gazilerimize duyulan saygı ve minnetin bir ifadesi olarak kutlanan bu anlamlı gün, onlara olan gönül borcumuzun en güzel ifadesidir.

Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın bir vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir. Bin yıldır barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığımız bu cennet vatan, bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir.

İşte bu yüzden, Şehitlik ve Gazilik unvanları, tarihimiz boyunca aziz milletimiz için her zaman şereflerin en büyüğü, makamların en yücesi olarak kabul edilmeye devam edecektir.

 

Bu duygu ve düşünceler içerisinde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan Kahraman Gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, hayatta olan tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum.” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

REKLAM ALANI