Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mağdur öğrenciler haklarını arıyor

Mağdur öğrenciler haklarını arıyor
REKLAM ALANI
08.08.2022
A+
A-

Mağdur öğrenciler haklarını arıyor

İran asıllı İ.B. İzmir’de kurduğu şirket ile Türkiye’de üniversitelerde denklik ve vatandaşlık alabilme vaadiyle kandırıp paralarını aldığı iddia edildi.

Haber merkezimize ulaşan mağdurlardan N.N “İran asıllı İ.B ye kızının üniversite ve vatandaşlık işleri için 20.000 dolar ödediğini , sonrasında herhangi bir işlem yapmadığı gibi , bir de ücreti geri vermeyi reddettiğini bizlere bildirdi..” Kendisine gönderdiği ödemelerin dekontları servisimizle paylaşan mağdur baba başka insanların mağdur olmaması için var gücüyle çalışıyor..

Haber servisimiz konu ile ilgili detaylı çalışmalara başladığında İran’da da bu kişi için açılan sosyal medya çalışmaları olduğu görüldü..

Basın olarak olayın peşini bırakmayacağız ve sizleri bilgilendireceğiz..

Kimsenin canının yanmaması için gerekli olan araştırılmasını kendimize bir iş ediniyor, iddialar ışığında gerçeklerin ortaya çıkması için çalışacağız..

Mağdurlarından N.N. ile yapmış olduğumuz görüşmede “mağduriyetinin giderilmesini istediğini başka insanların bu yaşadıklarını yaşamaması için uğraştığını söyledi..”

Açıklama yok.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI