Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
19.07.2021
A+
A-

Harran İlçesinde Kanaat önderi ve Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Gündoğan, Bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar; sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı; kırgınlık ve dargınlıkların unutulduğu; ihtiyaç sahiplerinin, kimsesizlerin, yetimlerin, yaşlıların ve hastaların hatırlandığı; çocukların sevindirildiği; birlik ve beraberliğin sağlanmasına vesile olan yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı müstesna günlerdir.

Bizler, bayramların ruhunu, bayramların vesile kıldığı paylaşma ve kardeşlik duygularını asırlar boyu içimize sindirmiş necip bir medeniyetin temsilcileriyiz.

Birlikte yaşamanın değerini anladığımız, sevgi ve saygının önemini hatırladığımız bu müstesna günlerimizde, huzur ve güvenin değeri daha da artmaktadır.

Bayramın önemini hatırlattığı güzel değerlerin, bir arada olma şuurumuzu güçlendiren hasletlerin sadece bayram günlerinde değil yılın tüm günlerinde toplumumuzu kuşatmasını temenni ediyorum.
Bu düşüncelerle, bayramın birlik-beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılması ve ülkemize huzur getirmesini niyaz ediyorum. Başta şehit aileleri ve gazilerimiz olmak üzere bütün hemşehrilerimizin bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.
M. TÜRKİ GÜNDOĞAN –KARAKÖPRÜ

REKLAM ALANI