Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

M. Türki Gündoğan `dan 23 Nisan mesajı

M. Türki Gündoğan `dan 23 Nisan mesajı
REKLAM ALANI
22.04.2021
A+
A-

M. Türki Gündoğan `dan 23 Nisan mesajı

Harran İlçesinde Kanaat önderi ve Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündoğan, Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir!

Mustafa Kemal Paşa’nın önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı başlatacak ve Cumhuriyete giden yolda önemli adımlar atılmasını sağlayacak Büyük Millet Meclisi, 101 yıl önce açıldı.

23 Nisan 1920, Türk Milletinin kurtuluşuna zemin hazırlayan, halkın kendi egemenliğini eline aldığı ve ülkenin önüne yeni ufuklar açan önemli bir gündür. Bugün itibarıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında tek yumruk olarak bir araya gelen milletimiz, her bir tarafı işgal edilmiş vatanımızda özgürlük ateşini yeniden yakmış, eşine az rastlanır bir kahramanlık destanına imza atmıştır.

Egemenlik Milletin Gelecek Çocuklarımızındır!
Sevgili Çocuklar;

Sizler, güzel ülkemizin ümidi, istikbalimizin yegâne sancaktarı olacaksınız. Bu nedenle bizler bütün gelecek hayallerimizi sizlerin inşa ettiği güçlü Türkiye Cumhuriyeti üzerine kuruyoruz. İnanıyoruz ki, yarınların Türkiye’si sizlerle aydınlık, sizlerle mutlu; sizlerle daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır. Sizlerin eğitimli, nitelikli, kültürlü, yenilikçi, tarihine sahip çıkan, milli ve manevi değerlerini benimseyen, hayatın zorlukları ile mücadele edebilen kuşaklar olarak yetişmenizi sağlamak bizlerin en büyük hedefidir.

Pandemi nedeniyle bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı daha buruk geçecek, ancak güzel günler yakındır, birçok bayramda yeniden sokaklarda, meydanlarda, elimizde ay-yıldızlı bayraklarımızla birlikte olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; kararlılığa, inanca ve başarıya olan arzuyu her zaman hissetmelerini istediğimiz sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gönülden tebrik ediyor, Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Meclis Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, milli mücadele kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum.

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN- KARAKÖPRÜ

REKLAM ALANI