Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İş İnsanı Aziz Kızılca Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile bir araya geldi

İş İnsanı Aziz Kızılca Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile bir araya geldi
REKLAM ALANI
08.10.2022
A+
A-

İş İnsanı Aziz Kızılca Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile bir araya geldi

Doğu Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Bölge Başkanı iş insanı Aziz Kızılca Akşam Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu İle atv’de! Yayınlanan Mevlid Kandili Özel canlı yayın programına katılarak program sonrası Diyarbakırlı olan Hemşehrisi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile bir araya gelerek bu mübarek gecede Güneydoğu Anadolu Bölgesi hakkında yoksul çocuklar için istişarelerde bulundular.

Açıklama yok.

Doğu Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Bölge Başkanı iş insanı Aziz Kızılca Akşam Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile bir araya gelmesi ile ilgili bugün Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e açıklamalarda bulundu.

İş İnsanı Aziz Kızılca Açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Öncelikle Diyarbakırlı olan Hemşehrimiz Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu `na bölgemize vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum .

Açıklama yok.

Ayrıca bu mübarek gece de yardımlaşmanın iyilik yapmanın her birey insan için kutsal bir görev olduğunu dile getiren Prof. Dr. Nihat hatipoğlu`nun 07.10.2023 mevlit kandil programına davet edilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bir de bölgemiz hakkında yaptığımız kimsesiz engelli çocuklarımız için projeleri anlattım bir de yapacağımız. Gelecekte çocuklarımız için güzel şeyleri hakkında istişarelerde bulunduk. kendisininde bu hususa sevindiğini belirtmesi ayriyetten belirtmesi Doğu Güneydoğu Kültür Sanat Derneği ailesi olarak kendisine teşekkürlerimizi sunarım.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

REKLAM ALANI