Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hüseyin Kıran `dan Gaziantep’e Gazilik Unvanı Verilişinin 101. Yıl Dönümü Mesajı

Hüseyin Kıran `dan Gaziantep’e Gazilik Unvanı Verilişinin 101. Yıl Dönümü Mesajı
REKLAM ALANI
07.02.2022
A+
A-

KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci Hayırsever İş Adamı Hüseyin Kıran, Gaziantep’e “Gazilik” unvanının verilişinin 101. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Kıran, günün önemi vesilesiyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Bugün, Şahinbeylerin, Karayılanların, Şehitkâmillerin olduğu nice kahramanlarla birlikte Milli Kurtuluş Mücadelesinde 6317 şehit vermiş Antep’in “GAZİ” lik unvanıyla onurlandırılışının 101. yıl dönümünün gururunu ve onurunu yaşıyoruz.
Millî Kurtuluş Mücadelemizin zafere ulaşmasında önemli bir yere sahip Gaziantep’imizin “Gazilik” unvanı ile onurlandırılışının 101. yıl dönümünü vesilesiyle tüm Gaziantepli hemşerilerimi yürekten kutluyorum. Atalarımızın, ülke topraklarının bağımsızlığını elde etmesinde gösterdiği büyük fedakârlık ve mücadeleden ötürü gururlu ve mutluyuz.
Bizler millet olarak, vatanını canından üstün tutan kahraman şehitlerimizin özverilerini hiçbir zaman unutmayacağız. Birlik ve bütünlüğümüzün, yurt sevgimizin, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün ölümsüzleşen simgeleri olan şehitlerimiz ve gazilerimiz her zaman gönlümüzde yaşayacaktır.

Bu anlamda büyük özverilerde bulunan, ülkemizin birlik ve bütünlüğü uğruna büyük fedakârlık göstermiş tüm Gazilerimize de minnet ve şükran borçluyuz.

Gazi şehrimizin “Gazilik” unvanıyla onurlandırılışının 101. yılı vesilesiyle, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bağımsızlığımızı ve milli onurumuzu koruyan ve yaşatan milli mücadeledeki isimsiz kahramanları ve Antep’i ‘Gazi’ likle onurlandıran, o büyük destanın aziz şehitlerini ve gazilerimizi, yaşamını ülkesine adayan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA

 

REKLAM ALANI