Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE’DE ZABITA 1.2 TON BOZUK ET ELE GEÇİRDİ

HALİLİYE’DE ZABITA 1.2 TON BOZUK ET ELE GEÇİRDİ
REKLAM ALANI
11.05.2022
A+
A-

 

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

HALİLİYE’DE ZABITA 1.2 TON BOZUK ET ELE GEÇİRDİ

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, yiyecek ve iç mekan görseli olabilir
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün halk sağlığını korumaya yönelik ilçe genelinde yürüttüğü denetimlerinde, bir kasapta satışa 1 ton 250 kilogram bozuk et ele geçirdi. İşyerini mühürleyen zabıta ekipleri, imha edilmek üzere etlere el koyarken; işyeri sahibine de cezai işlem uyguladı.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede gıda satışı yapan işyerlerine yönelik rutin olarak yürüttüğü çalışmalar kapsamında Mimar Sinan Mahallesindeki bir kasapta denetimde bulundu. İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı veteriner hekimlerin de eşlik ettiği denetimde, zabıta ekipleri satışa hazır karkas ette kokuya rastladı. Denetimini kapsamlı şekilde yürüten zabıta ve veteriner hekimler, dolaplarda bulunan sakatat ve kıyma etlerde de aynı duruma rastladı.

Bir ‎9 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ‎şunu diyen bir yazı '‎KASAP EL BARAKE البركة ملحمة Muhammed ELFEHET ابومعاذ Parfüm Ve Kozmetik للعطور النور جذور له أصل" ARA Company 0535 286 24 76 VA 0537 TURKCELL HALİLİYE ZABITA 112 www haliliye.be 444 63 Haliliye_ bld Ûue Haliliye ehmet um CANPOLAT HALİLİYE BELEDİYE BAŞKANI‎'‎‎ görseli olabilir

İmha etmek üzere işyerindeki 1 ton 250 kilogram bozuk ete el koyan ekipler, işyeri sahibine de cezai işlem uyguladı. İşyerini mühürleyen zabıta ekipleri, el konulan etleri kamyonete yükleyerek, imha etti.

Bir yiyecek görseli olabilir
Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin ilçe genelinde periyodik olarak devam edeceğini kaydetti.

 

 

REKLAM ALANI