Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN PSİKOLOJİK DESTEK VE KARİYER DANIŞMANLIK HİZMETİ

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN PSİKOLOJİK DESTEK VE KARİYER DANIŞMANLIK HİZMETİ
REKLAM ALANI
14.12.2022
A+
A-

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN PSİKOLOJİK DESTEK VE KARİYER DANIŞMANLIK HİZMETİ

 

 

 

Şanlıurfa  Haliliye Belediyesi, Psikolojik Destek Merkezi ve Kariyer Danışmanlık Merkezini hayata geçirdi.

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Psikolojik Destek Merkezi ve Kariyer Danışmanlık Merkezi hayata geçirildi. Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezinde bulunan uzman psikologlar Şanlıurfa genelindeki tüm vatandaşlara ücretsiz olarak psikolojik danışmanlık ve kariyer rehberliği hizmeti veriyor.

Bir 2 kişi, mobilya, iç mekan ve yazı görseli olabilir
Psikolojik Destek Merkezi ve Kariyer Danışmanlık Merkezi, hafta içi her gün saat 09.00 ile 17.00 arasında hizmet veriyor. Uzmanlar; vatandaşların yanı sıra, Haliliye Belediyesi bünyesinde sınavlara hazırlanan gençlere ve millet evlerindeki kursiyerlere de hizmet veriyor. Öğrencilere sınav stresi ve kariyer hedefleri noktasında destek verilirken, kadın kursiyerlere de aile içi eğitim ve destekler veriliyor.

Bir 7 kişi, eşarp ve yazı görseli olabilir
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, psikolojik destek ve kariyer rehberliği almak isteyen vatandaşların Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezine müracaat edebilecekleri ifade edildi.

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

Bir 3 kişi ve iç mekan görseli olabilir

REKLAM ALANI