Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE BELEDİYESİ HEM ONARIYOR HEM TASARRUF SAĞLIYOR

HALİLİYE BELEDİYESİ HEM ONARIYOR HEM TASARRUF SAĞLIYOR
REKLAM ALANI
05.05.2022
A+
A-

HALİLİYE BELEDİYESİ HEM ONARIYOR HEM TASARRUF SAĞLIYOR

Bir yazı görseli olabilir
Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne ait Atölyede deforme olan bank ve piknik masaları bir bir onarılıyor. Çalışmalar ile Haliliye’de tasarruf sağlanırken, bank ve kamelyalar ilk günkü görünümüyle hizmete sunuyor.

Bir 2 kişi ve iç mekan görseli olabilir
Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, “yeşilin ve doğanın kalbi Haliliye” sloganıyla ilçenin yeşil alan miktarını arttıracak çalışmalar ve mevcut parklarda düzenleme yapmayı sürdürüyor.

Bir 3 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir
Yeşil bir Haliliye için çalışmalarını devam ettiren ekipler, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne ait Atölyede park ve bahçelerde deforme olan bank ve kamelyaları bir bir onarıyor. Tespiti yapılarak, parklardan alınan deforme olan veya kırılan bank ve kamelyalar, Atölyede 3 aşamadan geçiriliyor. İlk olarak Metal İş Atölyesinde işlenen bank ve piknik masaları, Boyama Atölyesinde yenilendikten sonra Ahşap Atölyesinde son halini alıyor. Yenilenen ahşaplar ile ilk günkü görünümünü kazanan bank ve kamelyalar, ekipler tarafından yeniden parklara monte edilerek vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Bir yazı görseli olabilir
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Atölyede onarılan bank ve kamelyalar ile örnek bir belediyecilik anlayışı sergileyen Haliliye Belediyesi, böylelikle büyük tasarruf sağlıyor.

 

 

REKLAM ALANI