Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Halfeti’de Belediye Başkanı Şeref Albayrak ile birlikte gençler sporla tanıştı

Halfeti’de Belediye Başkanı Şeref Albayrak ile birlikte gençler sporla tanıştı
REKLAM ALANI
03.11.2021
A+
A-

‘Halfeti’de 15. Futbol Sahası Açıldı” konulu haberin metni ve fotoğrafları ektedir. İyi çalışmalar.

Açıklama yok.

HALFETİLİ GENÇLER KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN SPORLA KORUNUYOR.

 

HALFETİ’DE 15. FUTBOL SAHASI AÇILDI.

 

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde gençler sporla büyüyor. Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ın Gençlik ve Spor Bakanlığı ile girişimleri sonucunda mahalleler semt sahalarıyla donatılıyor.

Açıklama yok.

BİR MAHALLE DAHA FUTBOL SAHASINA KAVUŞTU.

 

Halfeti’de Belediye Başkanı Şeref Albayrak ile birlikte gençler sporla tanıştı. Başkan Albayrak’ın Ankara’da yaptığı görüşmeler sonucunda bir mahalleye daha Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası yapıldı. Yapılan saha ile sayı 15’e ulaştı.

Açıklama yok.

”GENÇLİĞE YATIRIM, GELECEĞE YATIRIMDIR”

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Albayrak, gençliğe yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu söyledi. Yarınların teminatı olan gençler için futbol sahaları inşa etmeye devam ettiklerini belirten Albayrak ‘Ortayol mahallemizde FİFA standartlarında 22-45 ölçüsünde Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahamızın yapımı tamamlandı. Hayırlı olsun’ dedi.

Açıklama yok.

”GENÇLERİMİZ ZAMANLARINI SPORLA GEÇİRİYORLAR”

Albayrak ‘Öğrencilerimizin, gençlerimizin okul saatleri dışında kalan zamanlarını boşa geçirmemesi, teknolojiye bağımlı kalmamaları için sportif faaliyetler yürütüyoruz. Belediye olarak gençlerimize bünyemizde ücretsiz kurslar veriyoruz. Bunların dışında mahallelerimize spor alanları ve futbol sahaları kazandırıyoruz’ ifadeleriyle sözlerine son verdi.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI