Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HACI İSMET VE HACI HALİL AÇILAN FİZİK TEDAVİ MERKEZİ AÇILIŞI GÖRKEMLİ BİR ŞEKİLDE YAPILDI

HACI İSMET VE HACI HALİL AÇILAN FİZİK TEDAVİ MERKEZİ AÇILIŞI GÖRKEMLİ BİR ŞEKİLDE YAPILDI
REKLAM ALANI
15.06.2023
A+
A-

HACI İSMET VE HACI HALİL AÇILAN FİZİK TEDAVİ MERKEZİ AÇILIŞI GÖRKEMLİ BİR ŞEKİLDE YAPILDI

Şanlıurfa Birecik ilçesinde Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hayırsever iş Adamı Ahmet Açılan tarafından yaptırılan Birecik Devlet Hastanesi Hacı İsmet ve Hacı Halil Açılan Fizik Tedavi Merkezi açılışı görkemli bir şekilde yapıldı.

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

Açılışı katılan Birecik Kaymakamı Kadir Duman, Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin, Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hayırsever iş Adamı Ahmet Açılan, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Solmaz, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Yaşar, AK Parti Birecik İlçe Başkanı Halil Yavuz, Birecik Devlet Hastenesi Başhekimi Müslüm Şahin, Açılan Ailesi, hastane çalışanları ve ekibi katıldı.

Hayırsever iş Adamı Ahmet Açılan `a Birecik Devlet Hastanesi Hacı İsmet ve Hacı Halil Açılan Fizik Tedavi Merkezini yaptırdığından Dolayı Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ,Birecik Kaymakamı Kadir Duman , İl Sağlık Müdürlüğü ve Birecik devlet Hastenesi adına teşekkür plaketleri takdim edildi .

Birecik Kaymakamı Kadir Duman, Hayırsever iş adamı Ahmet Açılan`a yapmış olduğu Birecik Devlet Hastanesi Hacı İsmet ve Hacı Halil Açılan Fizik Tedavi merkezinden dolayı teşekkür ederek devamını diledi.

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Hayır sever İş Adamı Ahmet Açılan ise Birecik Devlet Hastanemizde Merhum Annem Hacı İsmet ve Merhum Hacı Halil Açılan adına Fizik Tedavi merkezi yaptık ilçemiz için ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun gücümüz yettikçe her zaman devletimizin ve milletimize hizmet etmek için çalışmalarımız devam edecektir daha öncede Yine Birecik Devlet Hastenemizde yeni doğan ünitesi yaptırmıştık bugün yine rabbim bize nasip etti İlçemiz için fizik tedavi merkezi yaptık Artık Şanlıurfa il Merkezine ve Gaziantep İlimize hasta vatandaşlarımız gitmesin Birecik devlet Hastenemiz tam donanımlı Hacı İsmet ve Hacı Halil Açılan Fizik Tedavi Merkezi açılışı bugün yaptık. Hasta kabule başlamış durumda ilçemize hizmet eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Av.M. Faruk Pınarbaşı`ya Birecik Kaymakamı Sayın Kadir Duman `a Birecik Belediye Başkanımız Mahmut Mirkelam `a Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin `e Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Solmaz`a Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Yaşar`a AK Parti Birecik İlçe Başkanı Halil Yavuz`a Birecik Devlet Hastenesi Başhekimi Müslüm Şahin`e  teşekkür ederim. Dedi.

Birecik Devlet Hastanesi Hacı İsmet ve Hacı Halil Açılan Fizik Tedavi merkezinin Açılış kurdelesini Hayırsever İş Adamı Ahmet Açılan ve protokol üyeleri yaptı.
Birecik ilçemiz için ilimiz için ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI