Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galina Karelova: “Eski Nesil” parti projesinin yardımıyla ülkede etkili bir aktif uzun ömür sistemi oluşturuluyor

Galina Karelova: “Eski Nesil” parti projesinin yardımıyla ülkede etkili bir aktif uzun ömür sistemi oluşturuluyor
REKLAM ALANI
23.10.2023
A+
A-

 

Galina Karelova: “Eski Nesil” parti projesinin yardımıyla ülkede etkili bir aktif uzun ömür sistemi oluşturuluyor

2023,

Yaşlı vatandaşların kalitesini iyileştirmeyi ve yaşam beklentisini artırmayı amaçlayan bir dizi önlem her bölgede uygulanıyor
“ Eski Nesil ” parti projesinin federal koordinatörü Senatör Galina Karelova , VKS’deki parti projesi toplantısında emeklilerin kültürel ve spor etkinliklerine katıldığını, bahçecilik ve yaratıcılıkla meşgul olduğunu, yeni mesleklerde ustalaştığını, yeni şeyler öğrendiğini ve seyahat ettiğini belirtti. modu.

“Parti projesi katılımcıları, uzmanlarla birlikte, yaşlılara yönelik programların uygulanmasında bölgesel deneyimleri sürekli olarak analiz ediyor. Aktif olarak en iyi uygulamaları kopyalıyorlar ve yeni çözümler arıyorlar” diye vurguladı.

Parti projesinin bölge koordinatörü, Vologda Bölgesi Yasama Meclisi yardımcısı Elena Bykova, finansal okuryazarlık, emeklilik, sağlık hizmetleri ve aktif uzun ömür konularında yerinde seminerler hakkında konuştu . İnsanların, etkileşim, oyun ve ilginç boş zaman etkinlikleriyle birlikte yararlı bilgiler almaya giderek daha fazla ilgi duyduğunu belirtti.

Kostroma’daki parti projesinin koordinatörü, şehir Duma milletvekili ve Federasyon Konseyi’ne bağlı Genç Milletvekilleri Odası üyesi Andrei Kaidan , “Eski Nesil” katılımcısı olan bir emeklinin sosyal kartını sundu. Tercihli programlara katılımcı olma, şehirdeki ticari işletmelerde indirim alma ve parti projesinin düzenlediği kültürel etkinliklere ücretsiz katılma fırsatı verir.

Parti projesinin bölge koordinatörü, Bryansk Bölge Duması milletvekili Svetlana Kudinova, konulara her yıl dikkat çekmenin mümkün olduğu “Eski Neslin Birleşik Tıbbi Muayene Günü”nün organizasyonu ve yürütülmesi hakkında ayrıntılı olarak konuştu. 2,5 binden fazla kişinin sağlığının korunması. Fonların planlanması ve dağıtımına yönelik doğru yaklaşım, etkinliğin yaşlı vatandaşlar için kuyruklar veya gecikmeler olmadan en rahat ortamda gerçekleştirilmesini mümkün kıldı. Onlara sadece teslimat yapmakla kalmadık, gezici doktor ekiplerinin ev ziyaretlerini de organize ettik.

“Yaşlı nesil” sağlık sisteminin yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarına göre uyarlanmasına yardımcı olmaya devam edecek. Parti projesindeki uzmanlar ve katılımcılar tarafından geliştirilen “Sağlık Günlüğü” önemli bir katkı sağlayacaktır. Geriatri merkezlerinin hastalıklarını ve adreslerini belirlemeye yönelik testlerin yer aldığı bu broşür, partinin kamu destek merkezlerinde dağıtılacak.” diyen Galina Karelova, bu sitelerin özellikle emekliler arasında popüler olduğunu sözlerine ekledi.

Hoparlör
Karelova Galina Nikolaevna
Karelova Galina Nikolaevna
Federal parti projesi “Eski Nesil” koordinatörü, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı, federal yapı, bölgesel politika, yerel yönetim ve Kuzey İşleri
#Karelova
#bölgeler
#uygulamalar
#partiprojeleri
#Eski jenerasyon
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/galina-karelova-pri-sodejstvii-partproekta-starshee-pokolenie-v-strane-sozdayotsya-effektivnaya-sistema-aktivnogo-dolgoletiya

REKLAM ALANI