Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fisun ile Ünlü Oyuncu Cem Cücenoğlu’ndan süpriz düet

Fisun ile Ünlü Oyuncu Cem Cücenoğlu’ndan süpriz düet
REKLAM ALANI
16.11.2021
A+
A-

Fisun ile Ünlü Oyuncu Cem Cücenoğlu’ndan süpriz düet

Fisun , ünlü oyuncu Cem Cücenoğlu (MSM) ile “Bilemezsin” adlı yeni şarkısında düet yaptı.

Pandemi döneminde kurumsal iş hayatından uzaklaşıp müziğe yönelen Kapki, bu süreçte 45 şarkı yazıp besteledi. Bu şarkıların arasından 6 tanesini “Bilemezsin” adlı albümde toparlayan şarkıcı, çıkış parçası olan “Bilemezsin”e klip de çekti.

Açıklama yok.

Aranjörlüğünü Eser Taşkıran’ın, mastering’ini Cantuğ Gökçel’in yaptığı şarkıda ünlü oyuncu Cem Cücenoğlu (MSM) ile düet yapan Fisun, Cücenoğlu ile birlikte kamera karşısına da geçti.

Meltem Taşkıran’ın yönetmenliğini üstlendiği klibin görüntü yönetmenliğini ise Özgür Yücel yaptı.

Albümle ilgili Fisun şöyle konuştu: “Bilemezsin albümü 90’larda dinlediğimiz şarkılardaki melodiler ve sözleri anımsatıyor. Çok içime sinen bir iş oldu. Umarım dinleyenler de içindeki hüznü ve duyguları hissedebilir. Şarkıların hepsinin ortak özelliği hemen ezberlenebilmesi ve akılda kalıcılığı.” Şarkı söylemenin kendisi için ne ifade ettiğini ise Kapki, şu sözlerle dile getirdi: “Şarkı söylerken sanki dünya duruyor benim için. Halihazırda sözüyle, müziğiyle bitmiş 45 adet şarkım bulunuyor. Umarım albümüm sayesinde sesimi duyurur, bestelerimi sanatçılarla buluşturma şansım olur.”

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI