Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

FERHAN ADEMHAN `DAN BARTIN İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

FERHAN ADEMHAN `DAN BARTIN İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
REKLAM ALANI
16.10.2022
A+
A-

İstanbul Ticaret Odası Meclis üyesi Ademhan Group Yönetim Kurulu Başkanı İzmir Konfederasyonu Genel Başkanı İstanbul Ticaret Odası Başkan Adayı Ferhan Ademhan, Bartın’da meydana gelen elim maden kazası ile ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.

İstanbul Ticaret Odası Meclis üyesi Ferhan Ademhan, mesajında ; “Bartın ’den gelen haberler yüreğimizi dağladı. Aziz Türk Milletimizin başı sağ olsun!” dedi.

Millet olarak derin üzüntü duyduklarını belirten Ademhan mesajında; şu ifadelere yer verdi; “Acımız çok büyük. Aziz Türk Milletimizin başı sağ olsun! Hiç bir kelime bu acımızı ifadede yeterli değildir. Hayatını kaybeden işçi kardeşlerimize, Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Toplum olarak hepimizi derinden yaralayan ve yüreklerimizi yakan elim kazada vefat eden işçi kardeşlerimizin acısını yürekten paylaşıyorum. Allah devletimize zeval vermesin. Cenab-ı Hak bir daha bu acıları yaşatmasın diye dua ediyoruz. Yüreklerimizi yakan bu kazada hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet, Türk Milletimize ve kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

Bir 2 kişi ve iç mekan görseli olabilir

REKLAM ALANI