Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eyyübiye Halkı Başkan Kuş’u Bağrına Basıyor

Eyyübiye Halkı Başkan Kuş’u Bağrına Basıyor
REKLAM ALANI
25.01.2023
A+
A-

Eyyübiye Halkı Başkan Kuş’u Bağrına Basıyor

 

 

 

Bulduğu her fırsatta ilçe halkıyla bir araya gelerek sorunlarını çözen ve taleplerini yerine getiren Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Muradiye Mahallesi’nde yüzlerce esnaf ve vatandaşla buluştu. Mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı minnettarlıklarını dile getiren mahalle sakinleri, işyerlerinde ağırladıkları Başkan Kuş’a hediyeler vererek teşekkür ettiler.

Resmi çalışma programı ve makamdaki mesaisinin dışındaki tüm vaktini ilçe merkezi ve kırsalda halkla buluşmaya, dertlerine çareler üretmeye ayıran Başarılı Belediye Başkanı  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, hafta sonu ilçe kırsalına yaptığı ziyaretlerin ardından bugün de Muradiye Mahallesi ve ilçenin en yoğun merkezlerinden Eyyüp Peygamber Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün ve AK Parti Mahalle Temsilcisi İbrahim Adsız ile birlikte Muradiye Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Kuş, yüzlerce esnafı işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Ziyaretinden dolayı memnuniyet duyan mahalle esnafı Başkan Kuş’a hediye verip teşekkür etti.

Daha önce kendisine iletilen talepler hakkında kendileriyle istişarelerde bulunan Başkan Kuş’a mahalle sakinleri de minnettarlıklarını ifade ettiler.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce daha önce tespit edilen mahalledeki yetim, öksüz ve kimsesiz ailelerin fırınlara olan borçlarını da Eyyübiye Belediyesi İyilik Merkezi aracılığıyla ödeyen Başkan Kuş, ihtiyaç sahibi bazı aileleri de evlerinde ziyaret ederek taleplerinin yerine getirilmesi için talimat verdi.


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/5UvGtaZgD2c
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-tgMPbOSDMR

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

REKLAM ALANI