Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

DOÇ. DR. SERVET AVŞAR`DAN İTFAİYE HAFTASI MESAJI

DOÇ. DR. SERVET AVŞAR`DAN İTFAİYE HAFTASI MESAJI
REKLAM ALANI
25.09.2024
A+
A-

Serdengeçti Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Servet Avşar, Eylül ayının son haftasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Doç. Dr. Servet Avşar, mesajında şu ifadelere yer verdi;

İtfaiyecilerin yangınlarla mücadelede ve acil durumlarda halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için büyük bir özveriyle çalıştığını belirterek . ”İtfaiye çalışanlarının, sadece yangın söndürmekle kalmayıp, aynı zamanda toplumu bilinçlendirme ve yangın öncesi önlemler alma konusunda da önemli bir rol üstlenmektedir.

İtfaiyecilerimiz, zor şartlar altında bile cesaretle görevlerini yerine getirerek bizlere güven veriyor. Yangın gibi felaket anlarında hemen müdahale eden, hayat kurtaran bu kahramanların emeklerini takdir etmek ve onların yanında olmak hepimizin görevidir. Onların özverisi, toplumumuzun güvenliğini ve huzurunu korumada büyük bir rol oynamaktadır.

Bu anlamlı haftada, itfaiye çalışanlarımızı yürekten tebrik ediyor, tüm halkımızı yangın güvenliği konusunda daha da bilinçlenmeye davet ediyorum”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI