Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Deva Partisi Konya İl Başkanı Karaca; “Peygamberimizin ahlâki anlayışını örnek almalıyız”

Deva Partisi Konya İl Başkanı Karaca; “Peygamberimizin ahlâki anlayışını örnek almalıyız”
REKLAM ALANI
17.10.2021
A+
A-

Deva Partisi Konya İl Başkanı Karaca; “Peygamberimizin ahlâki anlayışını örnek almalıyız”

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca Mevlit Kandili nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, “Peygamberimiz Hz. Muhammedin(SAV)doğum günü olan Mevlit Kandilinde, onun güzel ahlâki anlayışını örnek alıp yaşatmalıyız” diye konuştu.

Mevlit Kandili kutlama mesajının devamında Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca şunları dile getirdi: “ Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in(SAV) doğum günü olarak kutladığımız Mevlit Kandili akrabalık ve kardeşlik duygularımızın güçlendiği en değerli manevi gecelerden birisidir.
Bu gecede inanıyorum yaşantısı ve davranışlarıyla tüm insanlığa yol gösterici olan Peygamberimizin güzel ahlakını kendi hayatlarımızda örnek alma gayreti içerisinde olacağız. Hayatımızda, çevremizde yaşadığımız olumsuzluklardan kurtulmak, huzura kavuşmak için ihtiyaç duyulan sevgi, anlayış ve hoşgörü ortamının kurulabilmesi için son derece uygun fırsatlar olarak görülmesi gereken bu manevi gün ve gecelerde yaşlılarımızın, hastalarımızın, uzaktaki eş, dost ve akrabalarımızın gönüllerine hoş bir seda bırakabilmenin gayreti içerisinde olmalıyız. Bu gecede varoluş sebebimiz olan Peygamberimiz Hz. Muhammed’in(SAV) doğum gününü en güzel şekilde idrak etmeliyiz. Onun örnek olan ahlaki anlayışını yaşatarak, gelecek kuşaklara aktarmak hepimizin bir görevi olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı gecenin ülkemizin, şehrimizin ve İslam Dünyasının birlik ve bütünlüğüne katkı sağlamasını dileyerek, Mevlit Kandilinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

BEDRETTİN YALÇIN -KONYA

REKLAM ALANI