Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kuzey Kıbrıs Futbol Antrenörleri Derneği yeni yönetimini kabul etti:

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kuzey Kıbrıs Futbol Antrenörleri Derneği yeni yönetimini kabul etti:
REKLAM ALANI
02.11.2022
A+
A-

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kuzey Kıbrıs Futbol Antrenörleri Derneği yeni yönetimini kabul etti:

“Genç sporcuların yetiştirilmesi futbolun gelişmesi için çok önemlidir”

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Hasan Topaloğlu başkanlığındaki Kuzey Kıbrıs Futbol Antrenörleri Derneği yönetimini kabul ederek görüştü.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar kabulde yaptığı konuşmada, yeni yönetime başarılar dileyerek Kıbrıs Türk futbolunun iyi bir yere gelebilmesi için çok değerli isimlerin uğraş verdiğini belirtti. Futbolun içerisinden gelen bir kişi olarak antrenörlerin hem kulüpleri yönlendirmeleri hem de altyapı çalışmaları ve genç sporcuların yetişmesi yönündeki çalışmalarının önemine işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, futbol konusunda Türkiye temaslarının ve Türkiye üzerinden uluslararası temasların devamının önemini vurguladı.
Futbolun gelişmesi için altyapı çalışmaları, tesisleşme ve yetenekli genç sporcuların yetiştirilmesine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Tatar, bu konularda kulüp yönetiminin yanı sıra antrenörlere büyük görev düştüğünü ifade etti. Cumhurbaşkanı Tatar, antrenörleri sürdürdükleri çalışmalar dolayısıyla kutlayarak başarılar diledi.
Hasan Topaloğlu kabulde, Kuzey Kıbrıs Futbol Antrenörleri Derneği yönetimi olarak yürütülen çalışmalar hakkında Cumhurbaşkanı Tatar’a bilgi verdi.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-kuzey-kibris-futbol-antrenorleri-dernegi-yeni-yonetimini-10355

 

 

 

REKLAM ALANI