Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gönyeli-Alayköy Belediyesi’ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gönyeli-Alayköy Belediyesi’ni ziyaret etti
REKLAM ALANI
14.08.2023
A+
A-

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gönyeli-Alayköy Belediyesi’ni ziyaret etti

.2023

 

“Belediyelerde şeffaflık ve hesap verilebilirlik çok önemlidir”

 

 

 

 

Shares
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gönyeli-Alayköy Belediyesi’ni ziyaret ederek, belediye başkanı Hüseyin Amcaoğlu, bazı meclis üyeleri ve bölge muhtarlarıyla görüştü.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ziyarette, Cumhurbaşkanlığı Danışmanlık ve Siyasi İşler Müdürü Halit Bağman, Özel Danışmanı Gökhan Güler ve Halkla İlişkiler Danışmanı Mesut Genç eşlik etti.

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar, Hüseyin Amcaoğlu’nun Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanlığı’na seçilmeden önce başarılı bir bürokrat olduğunu belirterek, genç ve dinamik bir başkanın göreve geldiğine dikkat çekti.

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar, belediye tarafından yapılacak çalışmalara imkanlar neticesinde Cumhurbaşkanlığı olarak destek vereceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Tatar, belediye sınırları içindeki yerlerde verilen izinler ve çıkılan ihalelerin şeffaf ve hesap verilebilir olması gerektiğine dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Tatar, Gönyeli ve Alayköy Belediyelerinin birleşmesiyle Gönyeli-Alayköy Belediyesi ve bağlı olduğu köylerle birlikte büyüme ve gelişme kapasitesi olan bir bölge olduğunu aktardı.

 

 

 

 

Yapılacak olan işlerde belediye başkanı ile meclis üyelerine güvendiğini anlatan
Cumhurbaşkanı Tatar, belediye çalışmalarında başarılar diledi.

Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu da konuşmasında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı belediyede görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Hüseyin Amcaoğlu, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın geçmişte maliye bakanlığı ve Başbakanlık yaptığı dönemlerde yerel yönetimlere büyük önem verdiğini ve uzun yıllar beraber çalışma imkanı bulduğunu söyledi.

 

 

 

 

Amcaoğlu, Cumhurbaşkanı Tatar’ın yürütme içinde yer almamasına rağmen toplumsal konuların çözülmesi için duyarlı olduğunu, çaba gösterdiğini ve arabuluculuk görevini yaptığını kaydetti.

 

 

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-gonyeli-alaykoy-belediyesini-ziyaret-etti-11391

 

 

REKLAM ALANI