Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Girne İlçesi muhtarlarıyla bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Girne İlçesi muhtarlarıyla bir araya geldi
REKLAM ALANI
19.10.2023
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Girne İlçesi muhtarlarıyla bir araya geldi

.2023

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen Girne İlçesi muhtarları toplantısına katıldı.

 

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

Girne’de gerçekleşen toplantıda, Merkez Kaymakamı Niyazi Öztürk, Girne Kaymakamı Cemal Özcemoğlu, Muhtarlar Birliği Başkanı Akay Darbaz, Danışmanlık ve Siyasi İşler Müdürü Halit Bağman, Baş danışman Aydın Akkurt ve Yerel Yönetimler Danışmanı Sinan Güneş, Özel Danışman Muslu Akgüney, Halkla İlişkiler Danışmanı Mesut Genç, Özel Danışman Gökhan Güler hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar toplantıda yaptığı konuşmada, halkın sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını öğrenmek için sürekli halkın içinde bulunduğunu belirterek, seçimle göreve gelen muhtarların, yönetimin en alt basamağında olduğunu ve halka büyük hizmet verdiğini söyledi.

 

 

 

Muhtarlarla sürekli bir araya gelip, bilgi alışverişinde bulunduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, muhtarlarla diyalog ve iletişime büyük önem verdiğini dile getirdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaptığı yatırımlara dikkat çeken Cumhurbaşkanı Tatar, ülkenin istihdam ve hizmet konularında gelişmeye devam ettiğini vurguladı.

Devletin tüm kurumlarıyla var olduğunu anlatan Cumhurbaşkanı Tatar, 15 Kasım’da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 40’ncı yılının kutlanacağını aktardı.

 

 

 

Kıbrıs sorunun çözümü için ortaya konulan yeni siyasetten bahseden Cumhurbaşkanı Tatar, iki eşit egemen devletin işbirliğine dayalı çözüm modeli için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Cumhurbaşkanı Tatar ayrıca Türk Devletler Teşkilatı’na gözlemci üye olunmasının ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin bayrağıyla toplantılarda temsil edildiğini dile getirdi.

Azerbaycan ziyaretinden de bahseden Cumhurbaşkanı Tatar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştüğünü ve tanınma yolunda ilerlendiğini ifade etti.

 

 

 

 

Muhtarlar aracılığıyla gelecek olan sıkıntı ve beklentileri çözmek için ortaya irade koymaya hazır olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, “Gelecek önerileri değerlendirip hükümet ve ilgili kurum kuruluşlara aktararak çözüm bulunmasını sağlamak ben ve ekip arkadaşlarımın görevidir” dedi.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-girne-ilcesi-muhtarlariyla-bir-araya-geldi-11600

 

 

 

REKLAM ALANI