Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Ankara’da temaslarda bulunmak üzere adadan ayrıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Ankara’da temaslarda bulunmak üzere adadan ayrıldı
REKLAM ALANI
29.12.2022
A+
A-

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Ankara’da temaslarda bulunmak üzere adadan ayrıldı

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gidiyor.

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

 

 

 

Ercan Havalimanı’ndan Ankara’ya hareket eden Cumhurbaşkanı Tatar, ilk olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Ankara Sanayi Odası’nı ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanı Tatar, ardından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde “Doğu Akdeniz Jeopolitiği ve KKTC” konulu bir konferans verecek.

Ardından EkoAvrasya Vakfı tarafından düzenlenecek olan “KKTC’nin Türk Devletleri Teşkilatı’na Kabulü” konulu toplantıya katılacak olan Cumhurbaşkanı Tatar, yarın da sürdüreceği Ankara temasları kapsamında Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği’ne (TESKOMB) çalışma ziyaretinde bulunacak.
Cumhurbaşkanı Tatar, Başkent Üniversitesi Kıbrıs Türk Tarihi Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenecek olan “Kanlı Noel” konulu panele katılacak ve açılış konuşması yapacak.

Ankara Ticaret Odası’nı ziyaret ederek “İki Ülke Arasındaki Ekonomik İlişkilerin Geliştirilmesi Toplantısı”na da katılacak olan Cumhurbaşkanı Tatar, temaslarını tamamlayarak ülkeye dönecek.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-ankarada-temaslarda-bulunmak-uzere-adadan-ayrildi-10549

 

 

REKLAM ALANI