Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

CEVDET YILDIRIM `DAN 14 – 20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

CEVDET YILDIRIM `DAN 14 – 20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI
REKLAM ALANI
14.04.2022
A+
A-

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yıldırım, mesajında;

“Milletimiz, bağımsızlığı, vatanı ve bayrağı için ülkemiz içinde ve dışında her zaman şehit vermektedir. “Birliğimizin ve bölünmez bütünlüğümüzün en büyük kanıtı bu topraklar için canını ortaya koyan şehitlerimizdir. Ülkemiz, topraklarımız ve bağımsızlığımızın korunması için gözlerini kırpmadan şahadete yürüyen şehitlerimize minnettarız. Milletimiz bir iftihar madalyası gibi şehitlerini, gazilerini göğsünde taşımaktadır. Canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimize olan borcumuzu, ancak gelecek nesillere büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışarak ödeyebiliriz. 14-20 Nisan Şehitler Haftası vesilesiyle Cumhuriyeti ve onun değerlerini korumak, bizlere bu büyük zaferleri ve güzel yurdu armağan eden, Kurtuluş Savaşı Şehitlerimiz başta olmak üzere canları pahasına bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan şehit ve gazi olan kahramanlarımızı, bu duygu ve düşünceler ile rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI