Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya’nın yardımıyla Çeçenya’da modüler bir spor salonu inşa edildi

Birleşik Rusya’nın yardımıyla Çeçenya’da modüler bir spor salonu inşa edildi
REKLAM ALANI
05.01.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın yardımıyla Çeçenya’da modüler bir spor salonu inşa edildi

Berdykel köyünde kapalı ve açık alanları olan bir cisim ortaya çıktı
Çeçen Cumhuriyeti’nin başkanı, bunun temelinde koşu parkurları, voleybol, basketbol ve antrenman sahaları, tam teşekküllü bir spor salonu ve çok daha fazlasının bulunduğu büyük bir futbol sahasının bulunduğu tam teşekküllü bir spor kompleksi olduğunu söyledi. Birleşik Rusya Yüksek Konseyi, Rusya Ramzan Kadirov’un telgraf kanalında kahraman .

“Hem bireysel hem de takım sporları için ve çeşitli seviyelerde yarışmalar düzenlemek için tasarlandı” dedi.

Spor salonu, “Spor hayatın normudur” federal projesi, “Demografi” ulusal projesi ve “Business Sprint” federal projesinin bir parçası olarak inşa edildi. Birleşik Rusya partisinin “Çocuk Sporları” projesinin yardımıyla sporu seçiyorum”.

Tesisin resmi açılışına video konferans yoluyla katılan Rusya Spor Bakanı Oleg Matytsin , bölgedeki spor tesislerinin inşaatındaki iyi performansa dikkat çekti.

2023 yılında “ Çocuk Sporları ” parti projesinin yardımıyla Çeçen Cumhuriyeti’nde iki modüler spor salonunun inşa edildiğini hatırlatalım . Ayrıca “Kırsal okullarda spor salonlarının onarımı” kapsamında beden eğitimi ve spora yönelik malzeme ve teknik temel güncellendi, 19 eğitim kurumundaki açık planlı spor tesisleri spor alet ve ekipmanlarıyla donatıldı.

Hoparlör
Kadırov Ramzan Akhmatovich
Kadırov Ramzan Akhmatovich
Çeçen Cumhuriyeti Başkanı, Rusya Kahramanı, BİRLEŞİK RUSYA Partisi Yüksek Konsey Üyesi, BİRLEŞİK RUSYA Partisi Çeçen bölge şubesi Bölgesel Siyasi Konsey Başkanlığı Üyesi
#Kadirov
#Çeçen Cumhuriyeti
#spor
#çocuksporları
#Matytsin
#bölgeler
#partiprojeleri
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pri-sodejstvii-edinoj-rossii-v-chechne-postroili-modulnyj-sportzal

REKLAM ALANI