Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya ve MGER yeni bölgelerdeki binlerce çocuğa Mutlu Yıllar dileyecek

Birleşik Rusya ve MGER yeni bölgelerdeki binlerce çocuğa Mutlu Yıllar dileyecek
REKLAM ALANI
06.01.2024
A+
A-

Birleşik Rusya ve MGER yeni bölgelerdeki binlerce çocuğa Mutlu Yıllar dileyecek

Mariupol, Tokmak ve Energodar’da yeni yıl ağaçları düzenlendi
Zaporozhye bölgesi Tokmak’ta çocuklara, Birleşik Rusya Genel Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı, partinin Merkezi Seçim Komisyonu başkanı Alexander Sidyakin tarafından hediyeler takdim edildi.

Yakın gelecekte parti aktivistleri Kherson bölgesi ve Lugansk Halk Cumhuriyeti’ndeki çocukları tebrik edecekler.

“Yeni yıla sayılı günler kaldı. Ayrıca gönüllülerimizin görev yaptığı Donetsk’teki Kalinin Hastanesi’ndeki doktorlara da yeni yıl hediyeleri takdim edeceğiz. Sırada Lugansk Halk Cumhuriyeti’ndeki çocuklar için Yeni Yıl ağaçları organizasyonu var. Ön saflarda yaşayan çocuklar için bir Yeni Yıl masalına dalmak, yarışmalara katılmak, Peder Frost ve Snow Maiden’dan hediye almak çok önemli” dedi başkan Anton Demidov. Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları.

Özel operasyonun ilk gününden itibaren Birleşik Rusya, Donbass’ın tahliye edilen sakinlerinin yanı sıra LDPR, Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde kalanlara kapsamlı yardım sağlıyor. Partinin bölge şubeleri şimdiden yeni bölgelere gıda ve hijyen ürünlerinden ilaç ve tıbbi ekipmana, inşaat malzemeleri ve ev aletlerine kadar 80 bin tondan fazla insani yardım malzemesi teslim etti.

Kuzey Askeri Bölge’nin başlangıcından bu yana Birleşik Rusya cepheye yardım sağlıyor. Ön saflardaki savaşçılar için özel ekipman, quadcopter, drone, iletişim ekipmanı, termal görüntüleme cihazı ve ekipman alımı için 10 milyardan fazla ruble toplandı.

30 Mart 2022’den bu yana “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” ve “Gönüllü Şirket” gönüllüleri yeni bölgelerin sakinlerine yardım sağlıyor. Aktivistler çocukların boş zamanlarını organize etmeye özel önem veriyorlar.

Hoparlör
Demidov Anton Vyacheslavovich
Demidov Anton Vyacheslavovich
“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” STK Başkanı, yedinci toplantı Penza Bölgesi Yasama Meclisi milletvekili
#Sıdyakın
#Demidov
#MGER
#ER tebrik ediyor
#çocuklar
#Yılbaşı
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#Zaporozhye bölgesi
#Kherson bölgesi
#Donetsk Halk Cumhuriyeti
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-i-mger-pozdravyat-s-novym-godom-neskolko-tysyach-detej-v-novyh-regionah

REKLAM ALANI