Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya Kadın Hareketi ve KOBİ Akademisi, bölgelerde kadın girişimciliğine yönelik bir eğitim platformu başlattı

Birleşik Rusya Kadın Hareketi ve KOBİ Akademisi, bölgelerde kadın girişimciliğine yönelik bir eğitim platformu başlattı
REKLAM ALANI
23.10.2023
A+
A-

Birleşik Rusya Kadın Hareketi ve KOBİ Akademisi, bölgelerde kadın girişimciliğine yönelik bir eğitim platformu başlattı

2023,

İş geliştirme ve deneyim alışverişi için gerekli tüm bilgileri sağlayacaktır.
Pilot proje Moskova, Krasnodar, Rostov-na-Donu, Stavropol, Yekaterinburg, Çelyabinsk ve Novosibirsk’te başladı. Bu yedi bölgede St. Petersburg’da test edilen başarılı uygulamaların tamamı Birleşik Rusya bölge şubesinin desteğiyle hayata geçiriliyor.

“Küçük ve orta ölçekli işletmeler ekonominin itici güçlerinden biri, istikrarının ve gelişiminin temelidir. Kadın Hareketi, federal yapılar ve kamu dernekleri tarafından çeşitli yardım tedbirleri oluşturuluyor. Ve ne kadar çok olursa, ekonomimiz o kadar güvenle gelişecektir,” diye belirtti Devlet Duması milletvekili Natalia Poluyanova “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” federal koordinatörü .

Parti projesinin kamu konseyi eşbaşkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı, bugün 6 milyon küçük ve orta ölçekli işletmenin yaklaşık yüzde 40’ının, iş dünyası da dahil olmak üzere her yıl daha aktif hale gelen kadınlara ait olduğunu vurguladı. partinin Genel Konseyi Senatör Daria Lantratova . Video konferans yoluyla iletişime geçti.

“Biz her zaman devletin ve toplumun gündemine, insanların isteklerine cevap vermeye çalışıyoruz. Kısmi seferberlik başladığında ve aile reisleri Anavatanı savunmak için ayrıldığında, kadınların aile işini koruma ve yürütme konusunda acil yardım talebinde bulunduğunu gördük” diye açıkladı.

2022 yılı sonundan bu yana kadın girişimciliğine ilişkin düzenli etkinlikler düzenlenerek birçok konunun önde gelen uzmanları bir araya getiriliyor. Ülke genelinde kadınlardan gelen 5 bine yakın talebi inceledik ve endişelerini giderdik.

Buna karşılık, St. Petersburg’daki “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” projesinin kamu konseyi üyesi olan “KOBİ Akademisi” çevrimdışı eğitim platformunun kurucusu Tatyana Vinokurova, bölgesel varlık uygulamasının ardından bölgesel varlık uygulamasının geliştirildiğini ekledi . Pilot bölgelerde başka kuruluşların da geliştirilmesi planlanıyor.

Ayrıca St. Petersburg’da bir başka “Yüksek Okul” projesi başlatıldı. Üniversite öğrencilerine girişimciliğin temellerini ve sosyal becerileri öğretmeyi amaçlamaktadır.

Hoparlör
Poluyanova Natalya Vladimirovna
Poluyanova Natalya Vladimirovna
Federal parti projesi “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” koordinatörü, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması milletvekili
#Poluyanova
#partiprojeleri
#Birleşik Rusya kadın hareketi
#bölgeler
#Lantratova
#Saint Petersburg
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/zhenskoe-dvizhenie-edinoj-rossii-i-akademiya-msp-zapustili-v-regionah-obrazovatelnuyu-platformu-dlya-zhenskogo-predprinimatelstva

REKLAM ALANI