Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, Astrahan bölgesinde engellilere yönelik konser düzenledi

Birleşik Rusya, Astrahan bölgesinde engellilere yönelik konser düzenledi
REKLAM ALANI
15.01.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, Astrahan bölgesinde engellilere yönelik konser düzenledi

2024

Etkinlik “Birleşik Ülke – Erişilebilir Çevre” parti projesi kapsamında düzenlendi
Halk Destek Merkezi’nde “Mucizelere İnanalım” konseri gerçekleştirildi.

Katılımcıları Görme Engellilerin Sosyokültürel Rehabilitasyon Kütüphanesi Merkezi sakinleriydi. Vokal topluluğu “Lotos”, vokal varyete stüdyosu “Rendezvous” ve Astrahan’daki yaşlılar ve engelliler pansiyonundan aktivistler onlar için performans sergiledi.

“Engellilere yönelik etkinlikler düzenlemek toplumsal alanın gelişmesi açısından önemli bir adımdır. Parti projesi çerçevesinde bir dizi benzer etkinlik halihazırda gerçekleştirildi ve onlardan böyle bir yanıt aldıkları için çok mutluyuz” dedi . Petelin.

“Birleşik Ülke – Erişilebilir Çevre” parti projesinin bölge koordinatörü Olga Vyazova da konserin hazırlanmasına yardımcı oldu .

Hoparlör
Petelin Oleg Aleksandroviç
Petelin Oleg Aleksandroviç
BİRLEŞİK RUSYA partisinin üyesi; Bölgesel Siyasi Konsey Başkanlığı Üyesi; Partinin Bölgesel Siyasi Konseyi Üyesi; Astrahan bölgesi Duma’sındaki BİRLEŞİK RUSYA partisinin hizip başkanı; Yedinci toplantıya katılan Astrahan Bölgesi Duması milletvekili; BİRLEŞİK RUSYA Partisi Astrahan Bölge Destekçileri Konseyi Başkanı.
#Astrahan bölgesi
#Petelin
#partiprojeleri
#BirleşikÜlkeMevcutOrtam
#konser
#halksovz
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-astrahanskoj-oblasti-edinaya-rossiya-organizovala-koncert-dlya-lyudej-s-ovz

 

REKLAM ALANI