Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BEKİR AYAZ: YÜREĞİMİZDE ENGEL YOK

BEKİR AYAZ: YÜREĞİMİZDE ENGEL YOK
REKLAM ALANI
18.12.2022
A+
A-

BEKİR AYAZ: YÜREĞİMİZDE ENGEL YOK

Deneyimli spor yöneticisi ve Marketing uzmanı Bekir AYAZ ziyaretleri kapsamında Bedensel Engelli Futbol takımını ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında engelli sporcular ile bir araya gelen Spor yöneticisi ve akademisyen Bekir AYAZ “Benim Yüreğimde engel namına hiçbir şey yok, Bizi biz yapan şartlardır ve böyle daha güçlüyüz.2012 yılından beri Engelli sporculara verdiğimiz destek dün olduğu gibi bugünde sürecek ve sürmeye devam edecektir.

AYAZ: konuşmasına devam ederken, tüm ülke çapında en küçük mezraya kadar engelli kardeşlerimi bulmayı spora erişimlerini kolaylaştırmayı, büyük hedeflere ortak olmalarını hayal ediyoruz. 2023 yani Cumhuriyetimizin 100. Yılında bizden zaferler bekleyen Mustafa Kemal ATATÜRK’e göstereceğimiz mücadele, sergileyeceğimiz azim ve milli bir duruşla Türk’ün yaşadığı tüm coğrafyalara hep birlikte ilham vereceğiz.

Bedensel Engelliler Futbol kulübü başkanı ve Sporcu Hüseyin KÖSE, nezaket ziyaretinde bulunan Bekir AYAZ’a engelli sporculara göstermiş olduğu yakın ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür etti. Zor şartlar altında kıt kaynaklar ile mücadelemizi sürdürmekteyiz. Yolculuğumuz boyunca bizler ile birlikte yol almayı kendisine şiar edinen, hepimizi bir kardeş olarak gören Bekir AYAZ başkanımın bizim gönlümüzde ayrı bir yeri olduğunu belirtti.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI