Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN SAMANCI `DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN SAMANCI `DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
REKLAM ALANI
27.03.2021
A+
A-

SERVET SAMANCI-ANKARA

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, Berat Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Samancı, Ramazan ayının müjdeleyicisi olarak kabul edilen Berat Gecesi’nin, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, paylaşımın ve yardımlaşmanın arttığı önemli bir fırsat olduğuna vurgu yapan Başkan Samancı ’nın mesajı şu şekilde:

“Yüce Allah’ın sınırsız af, merhamet, yardım ve bereketine vesile olan Ramazan Ayı öncesinde mübarek Berat Gecesi’ne erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Berat Gecesi; affedilme, bağışlanma ve kurtuluş gecesidir. Bu kıymetli gece, gönül dünyamızı yoran dargınlıklardan, küskünlüklerden kurtulma fırsatı da verir. Berat, Yaradan’ın bizlere verdiği bir hak ve ayrıcalık gecesidir. İşte bu manevi atmosferde idrak edeceğimiz on bir ayın sultanı Ramazan Ayının müjdecisi olan Berat Gecesi’nde, gönül huzuruyla kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum.

Birey olarak her türlü olumsuzluklardan arınmak için yüce Mevla’mızdan kurtuluşumuzu dileyelim. Sorumluluklarımızı yeniden hatırlayalım. Bu vesileyle, içinde bulunduğumuz ve dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan virüs nedeniyle zor durumda olan kardeşlerimize de bol bol dua edelim.

Bu gecede yapacağımız dualarla inşallah insanlık bu illetten de kurutulacaktır. Dualarımızdan fedakârca çalışan sağlık personelimizi, güvenlik güçlerimizi, kamu kurum ve kuruluşlarında virüsle mücadele eden çalışanlarımızı da eksik etmeyelim.

Bu duygu ve düşüncelerle Berat Gecemizin; milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için sağlığa ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Gecemiz mübarek olsun.”

 

REKLAM ALANI