Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN  5 EKİM DÜNYA ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN  5 EKİM DÜNYA ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
04.10.2021
A+
A-

Turan Teşkilatı Genel Başkanı ve 26 Safires Group Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Yürüksoy, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Neslihan Yürüksoy, mesajında şu ifadeleri kullandı:“5 Ekim; Birleşmiş Milletlerin Eğitim, Bilim ve Kültür örgütü (UNESCO) tarafından 1994’ten itibaren Dünya Öğretmenler Günü olarak ilan edilip birçok ülkede her yıl kutlanmaktadır. Dünya Öğretmenler Günü öğretmenlerin dünya çocukları için daha iyi bir gelecek sağlamadaki rolünün anlaşılmasında toplumun dikkatinin çekilmesi fırsatını sağlamaktadır.

İyi bir öğretmen; bir çocuğu değiştirir, bir okulu değiştirir, ülkeyi değiştirir ve hatta dünyayı değiştirir. Bunun bilincinde olarak terörden arınmış, vatanına, milletine, bayrağına ve demokrasisine sahip çıkan bir nesil yetiştirmek için kaliteli öğretmen yetiştirmeli, kaliteli eğitim olanakları sağlamalıyız. Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en iyi miras, iyi ve nitelikli bir eğitim sistemi ve iyi yetişmiş nesillerdir. Bu konuda sorumluluk sahibi olan ve bu kutsal vazifeyi icra eden her Öğretmenin-Eğitmenin Dünya Öğretmenler Günü’nü kutluyor ve saygıyla selamlıyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI