Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN MEHMET DANAOĞLU DÜNYA EVİNE GİRDİ

BAŞKAN MEHMET DANAOĞLU DÜNYA EVİNE GİRDİ
REKLAM ALANI
14.11.2022
A+
A-

Açıklama yok.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA-Özel Haber

Danaoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Nizip İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Danaoğlu Gaziantep Nizip ilçesinde Emine Ateş ile dünya evine girdi.Açıklama yok.

Nizip ilçesinde bir özel düğün salonunda Başkan Mehmet Danaoğlu kendisi için dillere destan düğün töreni yaptı.

 

 

Düğün Törenine 19. Dönem DYP Gaziantep Milletvekili Ayvaz Gökdemir, Oğuzeli Eski Belediye Başkanı Bekir Öztekin, 1453 Kral Medya Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Yiğit, Gaziantep Elbeyliler Dernek Başkanı ve Beğdilli Oğuz Boyları Federasyonu Genel Başkanı Faik Akyılmaz ve çok sayıda yurt dışından ve yurt içinden konuklar ve Ateş ve Danaoğlu Ailesi düğün törenine katıldı.

Açıklama yok.

Binlerce kişi Damat Mehmet Danaoğlu ve Gelin Emine Danaoğlu `nun mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadılar. Damat ve Gelinin gözlerinde sevinç okunuyordu.

Açıklama yok.

Düğün Töreninde Yerel sanatçılar ve davul şov ile gelen konuklar halay çektiler.

Açıklama yok.

Nikâh Töreni Şahitleri Milletvekili Ayvaz Gökdemir, Başkan Bekir Öztekin, Başkan Faik Akyılmaz ve çok sayıda şahitlerinin olduğu Damat Başkan Mehmet Danaoğlu ve Gelin Emine Danaoğlu`nun nikâh töreninde Nikâh Şahitleri birer konuşma yaptılar. Nikâh Töreninde Damat Başkan Mehmet Danaoğlu ve Gelin Emine Danaoğlu`na Başkan Faik Akyılmaz tarafından Türkmen Keyfesi ve Türk Bayrağı Takdim edildi. Başkan Bekir Öztekin Evlenme Cüzdanlarını Damat ve Geline takdim ederek.Hayatlarında bir ömür boyu mutluluklar diledi.Açıklama yok.

Damat Başkan Mehmet Danaoğlu Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e Düğün Törenine katılanlar için bir teşekkür açıklaması yaptı.

Açıklama yok.

Damat Mehmet Danaoğlu Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Açıklama yok.

Öncelikle Düğün Törenime katılanlara çok teşekkür ediyorum. Bu Mutlu Günümde yanımda olduğunuz için hepinize minnettarım iyiki varsınız diye sevinçliyim ve mutluyum darısı bekarların başına dedi.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI