Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN CANPOLAT, İŞÇİLERLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN CANPOLAT, İŞÇİLERLE BAYRAMLAŞTI
REKLAM ALANI
13.05.2021
A+
A-

BAŞKAN CANPOLAT, İŞÇİLERLE BAYRAMLAŞTI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ramazan Bayramı dolayısıyla Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı işçilerle şantiyede bir araya gelerek, işçilerin bayramı tebrik etti.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

Başkan Canpolat, “Bayram sabahında işçilerimizin hem bayramlarını hem de yapmış oldukları özverili çalışmadan dolayı kendilerini tebrik etmek amacıyla bir araya geldik” ifadelerini kullandı.

Bir ayakta ve açık hava görseli olabilir

Başkan Mehmet Canpolat, Dergâh Camiinde kıldığı bayram namazı sonrası cami cemaati ile Kovid-19 tedbirleri çerçevesinde bayramlaştıktan sonra Temizlik İşleri Müdürlüğünün şantiyesine geçti. Burada işçilerin bayramını tebrik eden Başkan Canpolat, fedakârca çalışmalarından ötürü de işçilere teşekkür etti.

Bir 1 kişi, ayakta, açık hava ve yazı görseli olabilir

Kısıtlama süresince saha çalışmalarının durmadan devam ettiğinin altını çizen Başkan Canpolat, tüm İslam aleminin bayramını da tebrik ederek, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Dergâh Camiinde bayram namazımızı eda ettikten sonra Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı personellerimizle bir araya geldik. Sadece temizlik işleri değil diğer müdürlüklerdeki personellerimiz ne kısıtlamalarda ne de bu Ramazan’da hiç durmadılar. Bayramın birinci gününde de Haliliye Belediyesi personelleri tam kadro sahada çalışıyor olacaklar. Ben bundan dolayı şehrimizi güzelleştiren, sürekli temiz tutan Temizlik İşleri Müdürlüğümüze başta başkan yardımcısı, müdürlerimiz, şeflerimiz, çavuşlarımız olmak üzere ve vefakâr, cefakar temizlik işleri personellerimizin bayramını tebrik ediyorum. Bayram sabahında işçilerimizin hem bayramlarını hem de yapmış oldukları özverili çalışmadan dolayı kendilerini tebrik etmek amacıyla bir araya geldik. İşçilerimiz, gece gündüz durmuyorlar. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz her daim 7 gün 24 saat 365 gün faal bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.”

Bir bir veya daha fazla kişi, iç mekan ve yazı görseli olabilir

Başkan Canpolat, açıklamalarının ardından işçilere şeker ve kolonya ikramında bulundu.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

VATANDAŞLARA ŞEKER VE KOLONYA İKRAM EDİLDİ
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü de, bayram namazı sonrasında camilerde şeker ve kolonya ikramında bulundu. Görevliler ikramı alan vatandaşların bayramını da tebrik etti.

REKLAM ALANI