Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN BEYAZGÜL:”KURBAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

BAŞKAN BEYAZGÜL:”KURBAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”
REKLAM ALANI
19.07.2021
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kurban Bayramı münasebetiyle paylaştığı mesajında “Kurban Bayramı’nın Şanlıurfa’mız ülkemiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını dileyerek, bu bayram yardımlaşma ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirelim” dedi.

Başkan Beyazgül:” Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, birbirimize olan sevgi ve saygı bağlarımızı kuvvetlendirmek, kardeşliğimizi daha da derinleştirmek için bayramlar; önemli bir fırsattır. Kurban ise, toplumda yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutan; Allah yolunda gösterilen bir fedakârlık, onun verdiği nimetlere karşı şükran borcunu yerine getirmektir. Kurbanlarımızı; akrabalarımızla, komşularımızla, yetim ve öksüz, yoksul ve kimsesiz kardeşlerimizle paylaşarak Kurban Bayramının maneviyatını birlikte yaşayalım.

Peygamberler Şehri olarak paylaşmayı, misafir etmeyi ve misafir olmayı seven bir toplum olduğu herkesçe bilinmektedir. “Hep birlikte bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın neşesini, sevincini ve bereketini yaşadığımız bu günlerde kırgınlıkları unutarak küçüklerimize sevgide büyüklerimize saygıda kusur etmeyelim. Ekmeği paylaşmanın, hoşgörüyü hâkim kılmanın huzurunu hep birlikte yaşayalım.

Değerli hemşerilerim, bizleri Kurban Bayramına eriştiren Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Tüm Dünyayı etkileyen Koronavirüs salgınından dolayı anne ve babalarımızın ellerini öpemedik, çocuklarımıza doyasıya sarılamadık belki ama bu bizim elimizde eğer aşılarımızı olur maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edersek bu salgının üstesinden geleceğimize ve sevdiklerimize sıkı sıkı sarılacağımız günlerin geleceğine inancım tamdır.

Şanlıurfalı hemşerilerim başta olmak üzere, ülkemizin ve tüm dünya Müslümanlarının Kurban Bayramını tebrik ediyor, böylesi anlamlı günlerde kuvvetlenen kardeşlik bağlarımızın daha da güçlenmesini dileyerek herkese hayırlı bayramlar diliyorum”

REKLAM ALANI