Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN BAYDİLLİ KURUM MÜDÜRLERİNE MÜZELERİ VE BİLİM MERKEZİNİ TANITTI

BAŞKAN BAYDİLLİ KURUM MÜDÜRLERİNE MÜZELERİ VE BİLİM MERKEZİNİ TANITTI
REKLAM ALANI
04.11.2021
A+
A-

BAŞKAN BAYDİLLİ KURUM MÜDÜRLERİNE MÜZELERİ VE BİLİM MERKEZİNİ TANITTI

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçe Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu ile il ve ilçede görevli kamu kurum müdürlerine ilçedeki müzelerle bilim merkezini gezdirerek tanıtımını yaptı

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli toplumun her kesimiyle bir araya gelip ilçeyi tanıtma etkinliklerini sürdürüyor. Başkan Baydilli bugünkü programda Karaköprü İlçe Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu ile il ve ilçedeki kamu kurum müdürlerini ağırladı.

 

Yaşam sokağında başlayan programda Başkan Baydilli, Kaymakam Kılınçoğlu ve kurum müdürlerine Oyun ve Oyuncak Müzesi, Müslüm Gürses Müzesi, Sinema ve Basın Müzesi ile Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezini gezdirerek tanıtımını gerçekleştirdi.

 

Gezi programının ardından bir açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli verimli bir gezi gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek, ilçedeki bürokratlara yaptıkları müzeleri tanıtmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

 

Başkan Baydilli şunları kaydetti: “Karaköprü’müz hızlı bir şekilde büyüyor, biz de bu büyümeye cevap olarak güzel hizmetler yapmaya çalışıyoruz. İlçemizi müze şehir yapma düşüncemizde güzel müzeleri ilçemize kazandırıyoruz. Bunun yanında bilim merkezimizde de öğrencilerimiz bilimi, uzayı, teknolojiyi öğrenecekler.

Biz bütün bu çalışmalarımızı kıymetli kaymakamımıza ve kurum müdürlerimize tanıttık, anlattık. Sayın Kaymakamımıza ve çok değerli il -ilçe kurum müdürlerimize katılımları için çok teşekkür ediyorum.”

 

Karaköprü İlçe Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu ise davetleri için Başkan Baydilli’ye teşekkür ederken, “İlçemizin önemli lokasyonlarını görüp bunları tanımamızın önemli olduğunu düşünüyorum. Burada müzeleri henüz ziyaret etmemiş, fırsat bulamamış kurum amiri arkadaşlarımız da vardı ve çok güzel bir etkinlikle müzelerimizi, bilim merkezimizi gezdik ve güzel bir anlatımla öğrendik. Ben Metin Başkanımıza ve değerli personeline güzel etkinlik için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

İl ve ilçe kurum amirleri de gezi programı ve davetleri için Başkan Baydilli’ye teşekkür ederken, yapılan çalışmalardan dolayı tebriklerini ilettiler.

 

 

www.karakopru.bel.tr

 

REKLAM ALANI