Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAKAN PAKDEMİRLİ, NEW HOLLAND TÜRKİYE SATIŞ BİRİNCİSİ BİLGİN GROUP `I TEBRİK ETTİ

BAKAN PAKDEMİRLİ, NEW HOLLAND TÜRKİYE SATIŞ BİRİNCİSİ BİLGİN GROUP `I TEBRİK ETTİ
REKLAM ALANI
06.04.2021
A+
A-

ABDULLAH YİĞİT –GAZİANTEP –ÖZEL HABER
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın himayesinde, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Borsası ve KOSGEB’in destekleri ile Akort Fuarcılık tarafından organize edilen, 12. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı’nın (GAPTARIM) açılış törenini Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Bakan Yardımcısı M. Hadi Tunç, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Yusuf İ. Bilgin ve beraberindeki heyet yaptı.

NEW HOLLAND TRAKTÖR TÜRKİYE SATIŞ BİRİNCİSİ BİLGİN GROUP STANDINA YOĞUN İLGİ

Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Yusuf İ. Bilgin: New Holland Türkiye Satış Birincisi Bilgin Group yeni çıkan 4 Silindirli 2021 model TD4.78B Traktörü Bakanımız Bekir Pakdemirli ile birlikte yeni traktörün lansmanı gerçekleştirildi. Mart ayında 250 adet Traktör, Biçerdöver ve ekipman satışı yaparak dünya Satış rekoru kıran Bilgin Group Bakan Pakdemirli tarafından Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Yusuf İ. Bilgin `i tebrik etti. Başkan Bilgin, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’ye Dünyada en fazla Satılan ve yine Pazar lideri New Holland Traktör Maketi hediye etti.

Daha Sonra Bakan Pakdemirli Dünyada en fazla Satılan ve yine Pazar lideri New Holland Biçerdöver satın alan çiftçi Mehmet çelik `e Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Yusuf İ. Bilgin ile beraber anahtarını teslim etti.

Daha sonra hatıra fotoğrafı çekilerek New Holland Türkiye Satış Birincisi Bilgin Group `a Bakan Pakdemirli ve beraberindeki heyet başarılar diledi.

REKLAM ALANI